Robert Downey Jr. in nieuwe trailer 'Dolittle'

Robert Downey Jr. in nieuwe trailer 'Dolittle'

Van superheld naar superdokter.

Robert Downey Jr. mag dan wel klaar zijn met zijn rol als Iron Man/Tony Stark in het MCU, de geliefde acteur zit niet bepaald stil. Zo zal hij in meerdere projecten te zien zijn en het eerstvolgende is Dolittle, waarvan nu de tweede trailer is vrijgeven. Deze is hieronder te zien.



Buiten Downey Jr. mag de rest van de cast er zeker ook zijn. Zo zullen o.a. ook Tom Holland, Antonio Banderas, Selena Gomez, John Cena en Kumail Nanjiana in de film te zien zijn, die deze maand al in de Nederlandse bioscoop zal verschijnen.

Synopsis
John Dolittle is, na het verliezen van zijn vrouw, de weg kwijt. Hij zondert zich af van de wereld met enkel zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge koningin Victoria echter ernstig ziek is, wordt Dolittle gedwongen af te reizen naar een mythisch eiland om een remedie voor haar ziekte te vinden. Tijdens zijn zoektocht wordt hij vergezeld van een jonge leerling en een groepje dieren, waaronder een angstige gorilla, een enthousiaste eend, een cynische struisvogel, een vrolijke ijsbeer en een eigenzinnige papegaai.

NieuwsFilm

meest populair