Gerucht: Nieuwe 'Star Wars' films vinden plaats ten tijde van de High Republic

Gerucht: Nieuwe 'Star Wars' films vinden plaats ten tijde van de High Republic

Gekoppeld aan Project Luminous?

Na het beëindigen van de Skywalker Saga met The Rise of Skywalker wordt er veel gesproken over het vervolg. De nieuwe trilogie zal uitkomen in 2022, 2024 en 2026. Er lijkt nu iets meer bekend over de tijdlijn van die films.



De nieuwe films zouden namelijk plaats gaan vinden in een tijd die in de canon The High Republic wordt genoemd. Dit is zo'n 400 jaar vóór de eerste gebeurtenissen in The Phantom Menace.

Niet alleen een trilogie
Deze tijdsperiode lijkt dus niet alleen geschikt te zien voor een film of een trilogie, maar is breed genoeg om een nieuwe saga te creëren. Helaas is dit alles nog lang niet bevestigd.

Darth Bane
Voor de kenners van de canon: De tijd van de High Republic zou plaats hebben gevonden net nadat Darth Bane (Dark Lord of the Sith) de zogenoemde 'Sith Rule of Two' (te zien bij Rey en Ben Solo) heeft ontdekt.


Bekijk de afbeelding

De meeste van de welbekende Jedi en Sith leefde in de tijd van de High Republic nog niet. Alleen Yoda zou al een Jedi zijn geweest. Dit geeft dus voldoende mogelijkheden om nieuwe karakters te ontwikkelen die de "kritische fans" nog niet kennen.

De nieuwe Star Wars trilogie is in 2022, 2024 en 2026 in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair