Extra lange 'Once Upon a Time in Hollywood' komt eraan

Extra lange 'Once Upon a Time in Hollywood' komt eraan

Tarantino brengt ons goed nieuws.

Als je een superlange versie van Once Upon a Time in Hollywood wil zien, dan hebben we goed nieuws voor je. Er verscheen vorig jaar voor het eerst een bericht op het internet over een vier uur lange versie van de Tarantino-film. NU blijkt dat we die ook echt te zien gaan krijgen.

De bioscoopversie van de film duurde 161 minuten. Er kwam later ook een verlengde versie uit, die 10 minuten extra duurde. Maar de film zou nog langer kunnen zijn. "Misschien over een jaar, waarschijnlijk kan je hem dan zien," zei Tarantino tijdens een FYC-screening van Collider. Er kan dus zomaar eens een langere versie van de film uitkomen.

Moeilijk korter maken
Het korter maken van de film was bepaald niet eenvoudig volgens Tarantino. "Het is allemaal goed. Het is allemaal fantastisch. Ik weet niet of het publiek hem helemaal zou willen zien, maar wij houden ervan. Dus we lieten het aan Tom Rothman [baas van Sony, red.] zien en zeiden zoiets van: 'OK, dit is alles wat we hebben. We weten dat dit een film moet zijn, maar misschien kun je ons helpen, want we vinden alles geweldig.'"

Nu is het dus wachten op die extra lange versie!

NieuwsFilm

meest populair