Brad Pitt 'roast' Quentin Tarantino

Brad Pitt 'roast' Quentin Tarantino

Tijdens de prijsuitreiking van de New York Film Critics Circle Awards.

Brad Pitt was dit afgelopen jaar in twee films te zien, namelijk Ad Astra en Once Upon a Time in Hollywood. Vooral de laatstgenoemde werd erg sterk onthaald. De film van Quentin Tarantino won maar liefst drie Golden Globes, waaronder een voor Tarantino en een andere voor Pitt. Toch kon de acteur het niet laten om over de regisseur te grappen tijdens de New York Film Critics Circle Awards twee dagen geleden.

Tarantino won daar namelijk de prijs voor Beste Regisseur. Pitt was ook aanwezig en had het over de wereldberoemde regisseur: ''Quentin heeft het ver geschopt. Hij is opgegroeid in een zielige en vieze buurt in Torrance, namelijk Torrance. Hij weet wat hij wil, al is hij soms wel erg langdradig en breedsprakig. Hij is de enige gozer die ik ken die cocaïne nodig heeft om te stoppen met praten. Zijn huis lijkt eigenlijk ook wel een beetje op dat van een drugsdealer. Overal liggen namelijk notities, briefjes en met de hand geschreven scripten''.

Grap
Het was echter duidelijk dat Pitt aan het grappen was. Er kwam er nog eentje achteraan: ''Eindelijk maakt hij dan een film over Hollywood. Misschien maakt hij zijn laatste film wel in het Midden-Oosten''. Dit was uiteraard een verwijzing naar Tarantino's vrouw, Daniella Pick. De twee gaven elkaar het jawoord in 2018 en verwachten dit jaar hun eerste kind.

NieuwsFilm

meest populair