Weer een reboot voor 'Star Trek'-franchise

Weer een reboot voor 'Star Trek'-franchise

De oude Enterprise-bemanning zien we niet terug.

Bad Robot en Paramount werken samen met Noah Hawley aan een nieuwe Star Trek-film. Nu horen we voor het eerst dat die film waarschijnlijk niet de oude bemanning van de USS Enterprise terugbrengt. Hawley wil een nieuw verhaal vertellen.

Dat vertelde hij aan Christina Radish tijdens de FX-persdag. "Kijk, het is nog vroeg, maar voor mij moet dit echt een nieuwe richting op gaan," aldus Hawley. "Maar het is nog vroeg, dus we weten ook nog niet welke personages erin zitten. Ik zie het ook niet als Star Trek 4, maar als een nieuw begin."

Nieuwe cast
De bedoeling is om een nieuwe cast in te huren. "Kijk, ik weet het nog niet. Maar dit gaat om nieuwe personages draaien en dan krijg je vaak ook een nieuwe cast." De regisseur wil zich ook baseren op de film The Wrath of Khan (1982), die bekend staat als een hoogtepunt uit de franchise.

"Nou, je ziet William Shatner zijn leesbril opdoen en de schilden van Khan omlaag doen. Dat kostte misschien 9,50 dollar om te maken. Het is geen grootse actiescène Maar gewoon iets slims. En dat gevoel houd ik heel erg van. Dus ik ging naar Paramount en had een eigen idee van hoe je dit kan doen. En die richting neem ik het in. Het wordt iets anders, maar specifieker dan dat kan ik nog niet zijn."

NieuwsFilm

meest populair