Adam Driver: "Kylo Ren zou geen goede vader voor Baby Yoda zijn"

De acteur denkt niet dat zijn personage een goede oppas zou zijn.

Baby Yoda wist na zijn debuut in de Star Wars-serie The Mandalorian al snel heel het internet te veroveren. Maar lukte hem dat ook met het verduisterde hart van Kylo Ren? Acteur Adam Driver geeft het antwoord.

Bekijk de afbeelding
Veel fans zouden wel hele dagen willen troetelen met het überschattige groene wezentje, vernoemd naar de oude Jedimeester himself. Adam Driver denkt echter niet dat zijn personage Kylo Ren tot die groep behoort. De acteur kreeg in een recent interview met @BlogXilla namelijk de vraag voorgeschoteld wat Kylo Ren met Baby Yoda zou doen als hij op het force-kind zou moeten passen, en kwam met een vermakelijk antwoord.

Hele dagen voor de tv
"Oh God. Wat hij ermee zou doen?" begint Driver. "Hij zou hem naar 'Stinky and Dirty' [een animatieshow voor kinderen op Amazon Prime] laten kijken". Volgens Driver heeft Kylo Ren het veel te druk met andere dingen. "Hij zou hem dus gewoon voor de tv zetten, zodat hij andere dingen kan gaan doen". Hoewel dat klinkt als een moderne ouder, is Driver daar minder overtuigd van. "Hij zou een vreselijke verzorger zijn", grapt de acteur.

NieuwsFilm

meest populair