Algemeen

Hoe zien de Jawa's van 'Star Wars' er onder hun mantel uit?

Nou, doodeng!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Niemand weet hoe een Jawa eruit ziet onder de mantel. Maar nieuw speelgoed laat dat mogelijk voor het eerst zien. En echt blij zijn we daar eigenlijk niet mee. De kleine schroothandelaren krijgen daarmee een heel ander beeld.

We ontmoetten Jawas op de woestijnplaneet Tatooine en waren even in de veronderstelling dat ze alleen daar voorkomen. Maar de serie The Mandalorian liet zien dat ze op meer planeten voorkomen, waaronder Arvala-7 en Nevarro. De schroothandelaren zijn dus goed in wonen in de woestijn en hebben een eigen eenvoudige vorm van communicatie, Jawa Trade Talk. Ze reizen verder in Sandcrawlers en dragen eigenlijk altijd hun mantel. Onder die mantel zien we gloeiende ogen.

Creepy loook
Lucasfilm liet nooit echt weten hoe de Jawas eruit zien onder hun mantel. Maar nieuw speelgoed laat je zien wat zich daar mogelijk onder bevindt. En dat is eigenlijk nog best eng ook. Waarom de fabrikant hiervan besloot dat het een goed idee is dat je de kleding van de Jawa kan verwijderen? Wie het weet mag het zeggen...2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Hier schieten we nog steeds niet veel mee op. Ik wilde namelijk ook wel weten hoe die dingen er nou echt uitzien!

NieuwsFilm

meest populair