Algemeen

Nieuwe trailer Lady In the Water

door Peter Hendrix op 10.05.2006 om 00:21 in Algemeen
Na de teaser volgt eindelijk de officiële trailer van Lady In The Water, een nieuwe romantische thriller van regisseur en schrijver M. Night Shyamalan (The Sixth Sence, Signs, The Village). In de nieuwe beelden zien we Bryce Dallas Howard (The Village) als de mysterieuze dame in het water en Paul Giamatti (The Truman Show) als manager Cleveland Heep, de man die haar redt en haar behoedt voor de dodelijke wezens die hun wereld infiltreren.

Lady In The Water speelt vanaf augustus in de Nederlandse bioscopen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ash_

Avatar

Hmm, ik dacht dat dit iets was wat Shyamalan voor zijn kinderen wilde maken maar het wordt dus toch weer een horrorfilm?

Peter Henderix

Avatar

A Bedtime Story voor volwassenen zo ziet het er naar uit. Wel leuk als hij dit aan zijn kinderen heeft voorgelezen, is weer wat anders dan Harry Potter.

Queenfan

Avatar

Het niveau van Sixth Sense en Unbreakable heeft hij nu voorgoed achter zich gelaten vrees ik :N

Jusjuh

Avatar

Ziet er erg eentonig uit. Maargoed, ik had ook absoluut nul verwachtingen van zijn voorgaande films. Ziet er toch prima uit; zolang het zichzelf serieus neemt.

Mcjansen

Avatar

Peter Henderix "A Bedtime Story voor volwassenen zo ziet het er naar uit. Wel leuk als hij dit aan zijn kinderen heeft voorgelezen, is weer wat anders dan Harry Potter."


Hoe kan je dat nou zeggen? Je kent het verhaal geen eens! Na het zien van deze trailer ben ik er heilig van overtuigd dat ook dit weer een super film gaat worden Smiley face

eddys

Avatar

Ben benieuwd of er in deze film ook een zgn. "twist" zit of in ieder geval "dat er iets is" waar je later achter komt wat het is. Beetje moeilijk uit te leggen mar ja. Als deze film lijkt op z'n voorgaande films, kijk ik er wel naar uit Smiley face

Michaell

Avatar

Ik denk dat dit zo'n film wordt die je eerst een paar keer moet zien om hem volledig te snappen. Zo aan de trailer te zien gaat deze er ietsiepietsie anders uitzien dan we van Shyamalan gewend zijn, maar dat doet geen pijn denk ik.
Ik ben echt zeer benieuwd!

mickvh

Avatar

Geweldige trailer! Maar dat kan ook niet anders met zulke goede acteurs (Bryce Dallas Howard, Paul Giamatti T+) ), en een fantastische schrijver/regisseur! :W

Ik kijk er vol verwachtingen naar uit.:Y

NieuwsFilm

meest populair