Celebrity

Adam Sandler gaat 'wraak' nemen na wéér geen Oscarnominatie

Gaat de acteur zijn belofte waarmaken?

door FilmTotaal om 15:21 in Celebrity
De Oscarnominaties 2020 zijn uit en er zitten toch wel enkele verrassingen tussen. Ook ontbreken sommige namen, waarvan toch wel verwacht werd dat ze op z'n minst een nominatie zouden krijgen. Dat geldt ook voor Adam Sandler, die al eerder liet weten 'wraak' te nemen als hij niet genomineerd zou worden.

De acteur, voornamelijk bekend van verschillende komedie-films, schittert in Uncut Gems, maar het was blijkbaar niet genoeg voor een nominatie. Sandler liet zich er al een tijdje geleden over uit: ''Het is hoogstwaarschijnlijk mijn beste film. Hoewel ik normaal gesproken nooit films promoot, 'moest' ik het deze keer wel doen. De Safdie-broers en de rest van de cast hebben er allemaal zo hard aan gewerkt dat ik er niet zoals gewoonlijk mijn laars aan wou lappen. Daarom heb ik besloten dat als ik niet win, ik een film ga maken die opzettelijk superslecht is om het jullie zo allemaal betaald te zetten. Zo ga ik de Oscar te pakken krijgen''.

Geen effect
Helaas heeft dit Sandler niet geholpen. Daarom deelde hij de volgende tweet op zijn Twitter-pagina:''Slecht nieuws: de Academy toont geen liefde voor Sandman. Goed nieuws: Sandman kan nu eindelijk stoppen met het dragen van pakken. Ik feliciteer al mijn vrienden die genomineerd zijn, al helemaal Mama!'' Met Mama verwijst Sandler naar Kathy Bates. Zij hebben namelijk beiden in de film The Waterboy gespeeld. Bates reageerde kort hierna erop, met nog een paar andere bekendheden en héél wat fans van Sandler, die allemaal vinden dat de acteur onterecht is overgeslagen.

NieuwsFilm

meest populair