Quentin Tarantino laat zijn bikkelharde 'Star Trek'-film vallen

Teleurstellend: de R-rated Star Trek-film van Tarantino op een laag pitje.

In november 2017 werd duidelijk dat Quentin Tarantino en J.J. Abrams een idee voor een R-rated Star Trek-film hadden gepitcht en er werd zelfs een schrijver aangetrokken. Maar na veel onduidelijke berichten lijkt het project nu verder te moeten zonder Tarantino.

In gesprek met Deadline gaf QT aan dat hij de film waarschijnlijk niet zal regisseren. Hij hoopt wel dat de film wel wordt gemaakt. Hij zou graag advies achter de schermen willen geven. Tarantino tegenover Deadline:


"Ik denk dat ze de film mogelijk gaan maken, maar ik denk niet dat ik deze ga regisseren. Het is een goed idee. Ze moeten het zeker doen en ik zal blij zijn om aanwezig te zijn en ze wat aanwijzingen te geven op basis van de eerste ruwe versie."

Wat gaat hij dan wel doen?
Na het voor tien Oscars genomineerde Once Upon a Time in Hollywood gaat Tarantino waarschijnlijk rustig nadenken voor zijn tiende en mogelijk laatste regieklus.

In het interview gaf Tarantino aan dat hij mogelijk een tv-serie gaat regisseren en dat zou dan Bounty Law zijn. Dit is de fictieve serie uit Once Upon a Time in Hollywood, met Leonardo DiCaprio. Tarantino gaf aan dat hij al vijf afleveringen heeft geschreven en dat hij deze alle vijf zou willen regisseren.

NieuwsFilm

meest populair