Celebrity

22-jarige vriendin Leonardo DiCaprio (45) haalt uit naar alle 'haters'

Een relatie met een bekend persoon is niet altijd gemakkelijk.

door FilmTotaal om 14:58 in Celebrity
Het is geen geheim dat Leonardo DiCaprio graag jonge modellen en actrices date. Zo heeft de met een Oscar bekroonde acteur al héél wat relaties gehad, iets waar Ricky Gervais tijdens de Golden Globes uitreiking nog over grapte. Toch vindt DiCaprio's vriendin, Camila Morrone, het nogal vervelend worden.

De 22-jarige actrice werd door de Wall Street Journal een van de '10 biggest rising talents in Hollywood' genoemd, maar Moreno laat weten dat het niet altijd even gemakkelijk is, voornamelijk vanwege het feit dat zij de nodige kritiek krijgt te verduren omdat ze een relatie heeft met een 23 jaar oudere man.

Vervelend
Zo zei ze tijdens een recent interview: ''Ik word bekender, maar dan gaan ook mensen sneller over je oordelen en vaak negatief. Het is zonde, ik probeer echt mijn best te doen, goed werk te leveren en een goede persoon te zijn, maar tegelijkertijd zijn er toch mensen die me geen kans geven en al een slechte mening over me hebben''

Morrone vindt dat er echter toch nog steeds veel meer pluspunten zitten aan haar werk: ''Het is vervelend, maar het neemt absoluut niks weg van het plezier dat ik beleef aan acteren. Er zijn zoveel relaties van bekende mensen in Hollywood, en in de rest van de wereld, en soms is er een flink leeftijdsverschil, maar maakt dat iets uit? Ik vind dat je moet kunnen zijn met de persoon met wie je wil zijn en waarmee je je goed voelt''.

Erkenning
Wat ze nog het vervelendste vindt aan haar relatie met DiCaprio, is dat sommige mensen haar alleen zien als de vriendin van Once Upon a Time in Hollywood acteur, maar dat wil de actrice niet hebben: ''Ik denk dat vanwege mijn relatie meer en meer mensen mijn nieuwe film, Mickey and the Bear, hebben gezien, maar ergens is dat ook wel frustrerend. Ik wil ook mijn eigen identiteit hebben. Ik begrijp dat ik meteen wordt gelinkt aan Leonardo, maar ik kijk uit naar het moment dat dat wat minder wordt en er minder over me geroddeld wordt''.

NieuwsFilm

meest populair