Palpatine lekker creepy op nieuwe foto's 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

De film heeft inmiddels een miljard dollar opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

In het afsluitende avontuur van de Skywalker Saga nemen de ruimtehelden het op tegen de uit de dood herrezen keizer Palpatine (Ian McDiarmid). Vooral in de laatste akte is de duistere schurk volop in beeld. Disney heeft nu een aantal nieuwe foto's van Star Wars: The Rise of Skywalker vrijgegeven waarop onder meer deze engerd te zien is.

The Rise of Skywalker heeft inmiddels een miljard dollar opgehaald aan de box office en dat viert Disney met een aantal nieuwe beelden uit de film. De foto's tonen een aantal personages en actiemomenten uit het negende hoofdstuk van de saga, waaronder de dansende Aki-Aki-aliens van Pasaana en de achtervolging op diezelfde planeet.

Nieuwe reeks foto's

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
In het kort
In dit meeslepende slot van de Skywalker-saga keren Star Wars-helden Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) en Poe Dameron (Oscar Isaac) terug voor één laatste missie, waarin ze het opnieuw opnemen tegen Kylo Ren (Adam Driver) én terugkerend schurk Palpatine (Ian McDiarmid). Gelukkig worden ze bijgestaan door Leia Organa (Carrie Fisher) en Luke Skywalker (Mark Hamill).


Star Wars: The Rise of Skywalker draait nu in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair