Algemeen

Palpatine lekker creepy op nieuwe foto's 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

De film heeft inmiddels een miljard dollar opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

door Jeffrey Kouters om 17:49 in Algemeen
In het afsluitende avontuur van de Skywalker Saga nemen de ruimtehelden het op tegen de uit de dood herrezen keizer Palpatine (Ian McDiarmid). Vooral in de laatste akte is de duistere schurk volop in beeld. Disney heeft nu een aantal nieuwe foto's van Star Wars: The Rise of Skywalker vrijgegeven waarop onder meer deze engerd te zien is.

The Rise of Skywalker heeft inmiddels een miljard dollar opgehaald aan de box office en dat viert Disney met een aantal nieuwe beelden uit de film. De foto's tonen een aantal personages en actiemomenten uit het negende hoofdstuk van de saga, waaronder de dansende Aki-Aki-aliens van Pasaana en de achtervolging op diezelfde planeet.

Nieuwe reeks foto's

In het kort
In dit meeslepende slot van de Skywalker-saga keren Star Wars-helden Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) en Poe Dameron (Oscar Isaac) terug voor één laatste missie, waarin ze het opnieuw opnemen tegen Kylo Ren (Adam Driver) én terugkerend schurk Palpatine (Ian McDiarmid). Gelukkig worden ze bijgestaan door Leia Organa (Carrie Fisher) en Luke Skywalker (Mark Hamill).


Star Wars: The Rise of Skywalker draait nu in de Nederlandse bioscopen!

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

drsentertainment

Avatar

Ook na de 4e keer in de bios heerlijk genoten van deze meeslepende film.

GreenHornet

Avatar

Heb film nog niet gezien en dat wil ik ook zo houden.

EKA

Avatar

drsentertainment…maar liefst vier keer in de bios bekeken en je vond dit een enorm meeslepende film?! Tsja...ok dan...heb dan echt een andere film gezien denk?!

Gigan72

Avatar

En in het geheim heeft Greenhornet Rise of Skywalker al 3 x gezien...;)RoberPaulsen

Avatar

Green Hornet heeft het inderdaad nog vaker over Star Wars dan de grootste fans, hij is een stiekeme liefhebber zoals katholieke priesters die graag aan jongetjes zit

SteefL

Avatar

Als ik deze foto's weer zie, ik zou voor n vierde keer naar de bios willen. Heb er van genoten, ondanks de verhaalgaatjes! Smiley face

Master Of Films

Avatar

Wow TROS een meeslepende film. Ik vraag mij toch wat voor labels je kan hangen op Marriage Story, Parasite, 1917 & The Lighthouse als je TROS een meeslepende film vind.

Hiss

Avatar

Zelfs de films die ik als allerbeste beschouw ga ik niet 2x in hetzelfde jaar bekijken. Dat vind ik zonde van mijn tijd. In die tijd kun je ook iets nieuws kijken. Maar ik ben ook wel heel raar hoor.

Parisan

Avatar

Leuke foto's, maar ik wacht op het art boek.

Fargo

Avatar

Mof (je naam is ook wel toepasselijk)
TROS is een meeslepende film voor fans. En niet te vergelijken met 1917, the lighthouse & parasite die opzichzelfstaand al hele goede films zijn. Waar SW fans ook van genieten waarschijnlijk, en zo niet hoor je ze ook niet zeggen. What about 1917........ heeft iemand the empire strikes back gezien

kokosnoot

Avatar

Vorig weekend de film gezien! Positief was dat hij zeker vermakelijk was. Persoonlijk vond ik hem de leukste qua vermaak van de laatste drie. Qua verhaal was het ook wel oppervlakkig. Force zaten nieuwe dingen in maar hoewel het uitkwam om zo af te sluiten vond ik de force zo wel devalueren. Sommige dingen waren ook wel tikje ongeloofwaardig juist omdat men veel meer kon met de force en dan soms weer niet en was men puur aangewezen op het fysieke lichaam. Voor mij beetje ongeloofwaardig dat contrast. Al met al wel leuker dan ik had gedacht. Maar hoop toch echt als Disney verder gaat met starwars dat voortaan er een echte verhaallijn is van af het begin. En haal die ongeloofwaardigheden er uit please. Zaken moeten geloofwaardig zijn en consequent. Liever dat men de tijd neemt om zaken goed uit te werken dan het gevoel een fast food tent bezocht te hebben op film gebied!

MovieMiepert

Avatar

Zeer vermakelijke popcorn film !

Vwall007ST

Avatar

Ik heb keihard zitten trekken aan mijn zwans na deze film. Ik was helemaal flabbergasted

23VDV23

Avatar

@Fargo: ik beschouw mezelf ook als Star Wars fan maar bij het zien van deze film zonk mij de moed in de schoenen en moest ik van ongemak lachen. Ik vind het misschien wel de slechtste Star Wars ooit.

Master Of Films

Avatar

Fargo "TROS is een meeslepende film voor fans."

Net zoals 23VDV23, beschouw ik mijzelf ook een Star Wars fan.
Met het verschil dat ik niet kritiekloos ben en alles maar als zoete koek moet gaan slikken. Ik wil graag dat de naam Star Wars hoog wordt gehouden.
Voor vele is The Empire Strikes Back een hoogstaande film, ook voor niet Star Wars fans.

Fargo "En niet te vergelijken met 1917, the lighthouse & parasite die opzichzelfstaand al hele goede films zijn."
Je mist mijn punt.
Wat is de overeenkomst tussen Marriage Story, Parasite, 1917 & The Lighthouse. Allen vertellen een (goed) verhaal. De basis van elke film is nog altijd een verhaal vertellen dat ondersteund wordt door een reeks beelden. Het is niet van belang dat het een popcorn film is.

Een verhaal!, dat is wat er ontbreekt bij TROS. Er is geen verhaal, er is geen coherent verhaal, geen logische verhaal, geen meeslepende verhaal, enz. Zelfs Freddy Got Fingered heeft een verhaal. Niet geweldig, maar die film heeft tov TROS er wel een.

Zo wordt Star Wars canon van de andere 6 Lucas films worden opzij gezet, zodat oorzaak en gevolg geen emotionele betekenis meer hebben. Daarbij Continuïteit bestaat niet meer in TROS.

Arnold_FF7

Avatar

@fargo

Als die zo meeslepend is voor sw fans waarom zijn ze dan zo boos.

jordicraft

Avatar

GreenHornet stfu, je bent niet special en je hoeft niet onder elk SW gerelateerde post dezelfde kut reactie te zetten

NieuwsFilm

meest populair