Eerste trailer 'Dragonheart Vengeance' met veel drakengeweld

Het vijfde deel in de Dragonheart-reeks.

De eerste Dragonheart verscheen in 1996 en daarin sprak niemand minder dan Sean Connery de stem in van de draak Drago. Nu is er een vierde vervolgfilm en hieronder zie je de trailer voor Dragonheart Vengeance.

Uiteraard is dit niet een film die je in de bioscoop zal bekijken. Het wordt namelijk een direct-tot-dvd film. In de film wordt de familie van de jonge boer Lukas vermoord door wilde plunderaars van het platteland. Jake gaat op een epische zoektocht naar wraak en vormt een onwaarschijnlijk trio met een majestueuze draak en de roekeloze, zwaardvechtende huurling Darius. Hieronder de trailer die al eventjes online te vinden is:


Eerdere Dragonheart-films
De voorgaande vervolgen zijn Dragonheart: A New Beginning (2000), de prequelfilm Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse (2015) en Dragonheart: Battle for the Heartfire (2017). In de laatste sprak Patrick Stewart nog de stem van Drago in.

De cast van de film bestaat uit de weinig bekende namen zoals Joseph Millson, Jack Kane, Arturo Muselli, Carolina Carlsson en Tam Williams. Op 4 februari verschijnt Dragonheart Vengeance van Ivan Silvestrini (Come non detto) in de States en vast niet veel later in Nederland. Hieronder het hoesje van de blu-ray uitgave van de film:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair