Algemeen

Absurd einde 'Dolittle' rond verstopte [...] schokt kijkers!

Dit had niemand aan zien komen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Afgelopen weekend ging de familiefilm Dolittle in heel wat landen in première en dat ging niet zo heel succesvol. In de States is de $175 miljoen kostende film namelijk al geflopt. Wat betreft Dolittle zelf zijn de meningen verdeeld, maar over één ding is iedereen het zeker eens. Een situatie aan het einde van de film is absurd.


Let op: SPOILER


Aan het einde van de komedie is namelijk te zien hoe het personage van Iron Man-held Robert Downey Jr. - Dr. John Dolittle - een en ander uit de kont van een draak trekt!

Verstopte anus
Het blijkt dat de draak, waarmee het eindgevecht plaatsvindt, wordt onderzocht door de Dr. John Dolittle. Het arme beest krijgt de diagnose dat hij een 'verstopte anus' heeft.

Dolittle gaat op onderzoek uit, steekt zijn arm in de kont van de draak en trekt er heel wat schatten uit, zelfs een doedelzak! En vervolgens laat de draak ook nog een scheet in het gezicht van Dolittle.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Ik ga eerlijk zijn, ik heb mij best vermaakt met deze film. Gewoon het kinderlijke in je naar boven laten komen en deze film is genieten.

Master Of Films

Avatar

Op deze blauwe maandag ben ik al te blij dat Coola zo enorm positief is geworden over deze Dolittle film. Smiley face Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Hoop op een nieuwe reboot met Eddie Murphy weer maar dan wel r-rated, geschreven door Seth MacFarlane, Trey Parker en Matt Stone en met stemmen van o.a. Dave Chapelle.

Civilian Supreme

Avatar

Als dit de humor in de film is sla ik deze over.
Ik snap Rdj ook niet echt. Bij het lezen van deze scene zeg je toch, laten we dat maar niet doen. Die status heeft hij wel.

CaptainCab

Avatar

@Civilian Supreme de scene is toegevoegd tijdens de reshoots die de studio wilde, omdat de film in hun ogen niet kinderachtig genoeg was. RDJ zat daar dus contractueel al aan vast.

Decepticon

Avatar

Groot deel hiervan zit ook in de trailer.
Nee, deze film is niet aan mij besteed, lijkt me 3x niks en volg ik graag het advies van Chris Stuckmann en Jeremy Jahns, deze film lijkt me, zoals Jahns zegt, dogshit.

RoberPaulsen

Avatar

Blijkbaar verveelde Robert zich heel erg dat hij hieraan meedoet, misschien is er nog een rolletje voor hem in Cats 2?

Sander_1107

Avatar

Echt een van de slechtste films die ik ooit heb gezien, liep bijna in de pauze weg

NieuwsFilm

meest populair