Algemeen

Guy Ritchie's 'Cash Truck' met o.a. Jason Statham nu al klaar met filmen

De regisseur liet weten dat de opnames al afgerond zijn.

door Wouter Drummen om 14:45 in Algemeen
Ondanks het feit dat Guy Ritchie's nieuwe film, The Gentlemen, pas over precies een maand in de Nederlandse bioscoop draait, heeft de regisseur alweer een ander project ingeblikt. Dit liet hij zelf weten op zijn Twitter-pagina.

In deze film, genaamd Cash Truck, speelt Jason Statham de hoofdrol. Statham was al meerdere keren te zien in diverse films van Ritchie, zoals natuurlijk de klassiekers Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch. Daarna maakten ze de film Revolver, maar deze werd heel wat minder onthaald. Hierna gingen beide mannen andere kanten op, maar een tijdje geleden besloten ze de handen weer in elkaar te slaan voor Cash Truck, waar de opnames nu al van afgerond zijn.Wat te verwachten?
Cash Truck is een remake van de 2004 film Le Convoyeur, die werd gemaakt door Nicolas Boukhrief. Het verhaal draait om Alexandre, een mysterieuze en getroebleerde beveiligingsagent die wordt ingehuurd door een bedrijf in pantserwagens. Hij krijgt een goede band met zijn collega's, al komen zij er langzaam maar zeker achter dat Alexandre een hele andere bedoeling heeft dan de trucks te beschermen. Buiten Statham spelen ook Scott Eastwood, Josh Hartnett en Holt McCallany belangrijke rollen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pietjebam

Avatar

Wanneer begonnen ze met filmen?

NieuwsFilm

meest populair