Interview

FilmTotaal video-interview met de regisseurs van Bad Boys for Life!

FilmTotaal sprak het Belgische regisseursduo Adil el Arbi en Bilall Fallah over hun droomdebuut in Hollywood.

door Ruud Vos om 12:47 in Interview
Hollywood belde: of ze even een deel drie wilden regisseren in een beroemde franchise. Elke filmmaker droomt ervan, dus de twee Vlamingen Adil El Arbi en Bilall Fallah wisten niet hoe snel ze 'ja' moesten zeggen. Ze maakten al naam met films zoals Black en Patser, en regisseerden een videoclip voor Wiz Khalifa. Vanaf donderdag draait Bad Boys for Life, hun derde deel uit de komische actiereeks. FilmTotaal sprak alvast met de Belgische filmmakers.

Mike Lowrey en Marcus Burnett zijn nog steeds de kwajongens van het politiekorps van Miami, hoewel huisvader Marcus net opa is geworden. Hij denkt er misschien toch maar eens over om met pensioen te gaan. Dan komt een van de spoken uit het verleden van Mike tevoorschijn: drugsbarones Isabel Aretas breekt uit de gevangenis en stuurt haar zoon op een moordlustig pad door Miami. En de laatste die dood moet is rechercheur Mike Lowrey.

FilmTotaal schoof aan bij het regisseursduo Adil en Billall, en sprak met ze over het geweldige kassucces in de Verenigde Staten, voorganger Michael Bay en Mexicaanse telenovela's.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Leuk en levendig interview.

Frietgezicht

Avatar

Zag ze ook bij Jinek zitten. Leuke gasten en grappig dat(maar maybe wist iedereen dit al) ze nee zeiden tegen Bad Boys 3 omdat die Patser op het punt van opnemen stond. Later kwamen ze terug bij ze.

RyaneWaldu

Avatar

Ze waren iets langer geleden bij marvel op bezoek geweest en nu na dit succes wilt marvel dat vaak met minder ebekende regisseurs werkt ook hun koppelen aan een serie/film

NieuwsFilm

meest populair