Algemeen

J.J. Abrams (Star Wars) werkt aan meerdere 'Justice League Dark'-projecten!

De regisseur werkt aan meerdere projecten rondom de duistere personages.

door Jeffrey Kouters om 14:02 in Algemeen
Bad Robot, het productiebedrijf van regisseur J.J. Abrams, gaat meerdere projecten rondom de Justice League Dark ontwikkelen. Dat meldt Deadline. Abrams sloot eerder een miljoenendeal met WarnerMedia.


J.J. Abrams, de man achter Star Wars: The Rise of Skywalker (2019), gaat meerdere ideeën voor films en series over de Justice League Dark ontwikkelingen. Deze obscuurdere heldengroep - waarvan de samenstelling in de loop der jaren vaak is gewijzigd - uit de comics van DC bestaat onder meer uit personages als John Constantine, Swamp Thing en Zatanna.

Aan de slag
Deadline merkt op dat de inkt onder deal nog maar net is opgedroogd. Bad Robot heeft dan ook nog geen concrete plannen en het is ook nog niet bekend over welke personages het precies gaat. Het productiebedrijf gaat binnenkort op zoek naar geschikte schrijftalenten om de plannen verder te ontwikkelen.

Dit betekent niet dat deze projecten daadwerkelijk worden gerealiseerd. Het is dan ook nog niet duidelijk of Abrams interesse heeft om zelf een van de titels te regisseren.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Hoe zit het dan met Joker?

ulvrin

Avatar

JLD is weer zo`n project dat nooit iets zal worden. JL zelf was op papier een makkelijk project maar in praktijk een rotzooi.
Wat ik erg apart vind is het feit dat the animated movies van DC heel erg goed zijn. Gebruik die materiaal en maak er een film van.

NieuwsFilm

meest populair