Celebrity

15-jarige 'Stranger Things-ster onder vuur vanwege té onthullende outfit tijdens SAG Awards

Veel mensen vinden de jurk niet gepast voor een 15-jarig meisje.

door FilmTotaal om 14:21 in Celebrity
Millie Bobby Brown werd dankzij de populaire serie Stranger Things in een klap wereldberoemd. De 15-jarige ster wordt nu dan ook voor de nodige projecten gevraagd en is op veel speciale avonden aanwezig. Toch ligt haar team nu onder vuur, vanwege een te onthullende jurk die ze droeg tijdens de SAG Awards.

Zo vinden veel fans van Brown dat haar jurk te veel inkijk heeft en dat dit echt te ver gaat. Op sociale media lieten de nodige mensen dan ook van zich horen: ''Haar make-up en jurk laten haar veel ouder lijken. Maar het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Ze is pas 15, maar haar team wil haar een heel ander en ouder image geven...'' Een andere persoon zei weer: ''Je zou zeggen dat je naar Natalie Portman of Celine Dion kijkt. Ik zie hier geen 15-jarig meisje in. Op de foto lijkt het net alsof een volwassen vrouw met kinderen poseert''.Brown's droomjurk
Ondanks het feit dat de actrice zelf nog niet heeft gereageerd op de opmerkingen, liet ze zich tijdens de awardshow wel uit over haar Louis Vuitton outfit: ''Het is precies wat ik hoopte. Ik wilde gaan voor iets mannelijks, maar tegelijkertijd ook iets heel vrouwelijks. En zoals altijd heeft mijn team weer de spijker op de kop geslagen''.

Bekijk de foto's hier.

NieuwsFilm