Celebrity

Pamela Anderson (52) weer getrouwd nu met 74-jarige producer

De twee waren decennia geleden al aan het daten!

door FilmTotaal om 14:58 in Celebrity
Pamela Anderson is getrouwd. De 52-jarige actrice, voornamelijk bekend van Baywatch, heeft nog niet zo heel lang geleden een punt gezet achter haar lastige relatie met de Franse voetballer Adil Rami, maar nu is ze toch weer getrouwd en wel met de 74-jarige Jon Peters.

De twee hadden meer dan 30 jaar geleden al eens een relatie gehad. Peters vroeg haar toen al ten huwelijk, maar de actrice zei toen nee. Nu gaven ze elkaar afgelopen maandag in Malibu toch nog het ja-woord . Een woordvoerder van de actrice liet zich erover uit: ''Pamela is in de wolken met Jon. Ze zijn echt dol op elkaar. Het is echte liefde''.

Peters reactie
Peters, een bekende filmproducent, o.a. bekend van A Star Is Born, liet ook van zich horen: ''Pamela heeft nog lang niet alles laten zien als artiest. Ze heeft nog zoveel te bieden. Er zit veel meer achter haar dan veel mensen denken. Daarom hou ik ook zo veel van haar. Er zijn gigantisch veel mooie vrouwen op de wereld, maar al 35 jaar lang denk ik alleen maar aan Pamela. Ze maakt me wild, maar op een goede manier. Ze inspireert me. Ik wil haar beschermen en voor haar zorgen''. Het is voor beide bekendheden het vijfde huwelijk.

NieuwsFilm

meest populair