"Alle controverse rondom 'Joker' was beste pr-stunt ooit"

"Alle controverse rondom 'Joker' was beste pr-stunt ooit"

Screen Junkies neemt ook de voor elf Oscars genomineerde film gewoon op de hak.

Ook de voor elf Oscars genomineerde DC-prent Joker is niet veilig voor de snedige commentaren van Screen Junkies. Het bekende YouTube-kanaal bespaart de film van regisseur Todd Phillips namelijk niet in de nieuwste aflevering van Honest Trailers.

Bekijk de afbeelding
In aanloop naar de release van Joker kwam de film flink onder vuur te liggen. Reden voor alle ophef was al het geweld in de film en de sympathie die de makers zouden proberen op te roepen voor de doorgedraaide incel met clownschmink. Volgens Screen Junkies mag producerend filmstudio Warner Bros. de media hiervoor dankbaar zijn, want alle kritische berichtgeving wist de interesse van het publiek enorm aan te wakkeren.

Wandelend ongemak
Joaquin Phoenix kreeg veel lof voor zijn vertolking van de bekende Batman-nemesis, maar toch kon Screen Junkies het niet laten om even te grappen over de ietwat aparte karaktertrekken van de acteur. Zo staat Phoenix onder meer bekend om de ongemakkelijke interviews die hij (liever niet) geeft. Doet dat je denken aan een bekend fragment uit Joker? Dan heb je bingo!


Kassucces
Joker verscheen in oktober vorig jaar in de bioscopen. De duistere DC-prent werd door zowel critici als fans goed onthaald en wist ruim 1 miljard dollar op te halen.

NieuwsFilm

meest populair