Algemeen

Brad Pitt weigerde 'The Matrix' en vergeet eerste regel 'Fight Club'

Topacteur over zijn eerdere films (die hij niet deed).

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Hij is een van de grootste acteurs van zijn generatie en speelde in zowel opvallende kleinere films als grote blockbusters. Als acteur heeft Brad Pitt 81 vermeldingen op de IMDb en het is niet geheel raar dat hij soms iets vergeet uit één van zijn films en dat hij in zijn carrière opvallende rollen heeft afgeslagen.

Tijdens een podiuminterview liet volgens USA Today weten dat hij de "eerste regel" uit Fight Club niet meer kan herinneren. "Het zijn avonden als deze die me vertellen dat ik oud ben," aldus de producent / acteur. "Ik ben er al een tijdje. Ik kan niet meer tegen nachtopnames, ik laat graag een stunt over aan een stuntman. Ik kan me de eerste regel van 'Fight Club' niet meer herinneren. Maar het is ook een avond waarin ik me echt, echt gezegend voel."


The Matrix afgeslagen
Fight Club van regisseur David Fincher verscheen in 1999. In dat jaar debuteerde ook The Matrix van de Wachowskis. "Ik heb The Matrix aan mij voorbij laten gaan. Ik nam de rode pil. Dat is de enige die ik noem," aldus Pitt op de vraag welke hoofdrol hij in het verleden niet accepteerde. De rol ging uiteraard naar Keanu Reeves en de film was gelijk een klassieker.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lewis

Avatar

Fight club is ook een klassieker ????????????????

RoberPaulsen

Avatar

Pitt is een goeie acteur maar ik weet niet of hij in The Matrix zou passen

Frietgezicht

Avatar

Wil hem weleens als een echte badguy zien in een film, keertje wat anders.

hQuinn

Avatar

^Frietgezicht. In Kalifornia (1993) was hij geen lieverdje.

Sunspot

Avatar

Dit soort films mis ik, superfilm.

Geen CGI en zo nodig, gewoon geoei acteurs, regisseur, setting!

Badass ook.

Haha, elke keer bij het lezen/horen van Fight Club, zie ik Norton's karakater de trap afgaan :D, 1 van de meest droge scenes, gewoon super!

NieuwsFilm

meest populair