Brad Pitt weigerde 'The Matrix' en vergeet eerste regel 'Fight Club'

Brad Pitt weigerde 'The Matrix' en vergeet eerste regel 'Fight Club'

Topacteur over zijn eerdere films (die hij niet deed).

Hij is een van de grootste acteurs van zijn generatie en speelde in zowel opvallende kleinere films als grote blockbusters. Als acteur heeft Brad Pitt 81 vermeldingen op de IMDb en het is niet geheel raar dat hij soms iets vergeet uit één van zijn films en dat hij in zijn carrière opvallende rollen heeft afgeslagen.

Tijdens een podiuminterview liet volgens USA Today weten dat hij de "eerste regel" uit Fight Club niet meer kan herinneren. "Het zijn avonden als deze die me vertellen dat ik oud ben," aldus de producent / acteur. "Ik ben er al een tijdje. Ik kan niet meer tegen nachtopnames, ik laat graag een stunt over aan een stuntman. Ik kan me de eerste regel van 'Fight Club' niet meer herinneren. Maar het is ook een avond waarin ik me echt, echt gezegend voel."


The Matrix afgeslagen
Fight Club van regisseur David Fincher verscheen in 1999. In dat jaar debuteerde ook The Matrix van de Wachowskis. "Ik heb The Matrix aan mij voorbij laten gaan. Ik nam de rode pil. Dat is de enige die ik noem," aldus Pitt op de vraag welke hoofdrol hij in het verleden niet accepteerde. De rol ging uiteraard naar Keanu Reeves en de film was gelijk een klassieker.

NieuwsFilm

meest populair