'Uncharted' loopt wéér vertraging op

'Uncharted' loopt wéér vertraging op

De ene tegenslag na de andere...

Het schiet maar niet op met Sony's gameverfilming van Uncharted. Het project lijkt nu alwéér vertraging op te lopen. De film is opnieuw met drie maanden uitgesteld naar 5 maart 2021, maar dit zou nog wel eens verder kunnen oplopen...

Het strakke opnameschema van hoofdrolspeler Tom Holland zit namelijk ook nog eens in de weg. Zo begint de jonge Marvel-acteur deze zomer aan de derde Spider-Man film en dat terwijl Sony voor Uncharted nog steeds geen regisseur heeft gevonden. Zo zou Travis Knight, o.a. bekend van Bumblebee, het project gaan verfilmen, maar ook hij vertrok. Hij was reeds de zesde regisseur die zich over het project ontfermde. Sony zou nu proberen regisseur Ruben Fleischer (bekend van Zombieland en Venom) proberen aan te trekken als de vervanger van Knight.

Fans vrezen het ergste
Sommige mensen vragen zich af of het überhaupt nog de moeite waard is om de film uit te brengen. Ondanks het feit dat buiten Holland ook Mark Wahlberg een belangrijke rol op zich zal nemen, zijn veel fans ongerust. Zo is het bijna nooit een goed teken wanneer een film zoveel vertraging oploopt, iets wat daarna vaak te zien is aan de kwaliteit van de film. Ook verdenken sommigen studio Sony ervan niet zo heel veel interesse in Uncharted te hebben, aangezien er de laatste jaren maar weinig schot in de zaak zit. Vorig jaar deed eveneens het gerucht de ronde dat Sony de rechten zou kunnen doorverkopen aan Netflix.

NieuwsFilm

meest populair