Algemeen

Eindelijk: Twee nieuwe 'Transformers'-films in de maak!

Goed nieuws voor de fans. Paramount Pictures werkt aan twee films.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De afgelopen jaren hebben Paramount Pictures en Hasbro heel wat centen verdiend aan de Transformers-filmreeks. De vijf films van Michael Bay en de solofilm rond Bumblebee leverden miljarden op aan de box office. Waar blijven de vervolgen?

Volgens The Hollywood Reporter zijn er nu twee films in ontwikkeling. De schrijvers Joby Harold en James Vanderbilt zijn aangetrokken om de franchise nieuw leven in te blazen met dus twee gloednieuwe delen.

Spin-off en reboot; misschien Beast Wars?
Harold is bekend van zijn werk aan Army of the Dead en King Arthur: Legend of the Sword) en Vanderbilt was verantwoordelijk voor de scripts van Zodiac en Murder Mystery. Het is nog niet helemaal duidelijk waar de films over zouden moeten gaan.

THR meldt dat er een spin-off komt van de bescheiden hit en het sterk ontvangen Bumblebee uit 2018 en de tweede film zou een soort reboot worden voor de franchise. Deadline voegde er later aan toe dat de reboot zich richt op het 'Beast Wars'-verhaal en bevestigde dat er wordt gewerkt aan een Bumblebee spin-off.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Bumblebee was een stap in de goede richting.
Meer richting de tekenfilm qua verhaal en uiterlijkheden van de robots.

Daarnaast was het film-technisch gezien ook gewoon een leukere film om te kijken, ipv de massa-brie verwrongen metaal en explosies die Bay gemaakt had.

Beastwars als serie was wel ok, maar wijkt wel weer heel erg af van de basis. En ik vrees dat het een stuk minder gaat aanspreken ook.

En een Spin-off van Bumblebee? Hoe dan? Dat kan mijns inziends alleen obv de intro met het gevecht op Cybertron. maar is het dan wel echt een spin-off?

Bouw liever verder op vanaf het eind van BB waarbij Megatron wakker wordt en wat andere (niet te veel) bots op de aarde komen. Geen vage Mcguffins en over doordachte plots.

Bij Transformers geldt, hou het simpel

Civilian Supreme

Avatar

Bumblebee was idd een stap in de goede richting, maar eigenlijk het enige positieve vind ik de originele designs. Voor de rest toch weer een rehash van die van 2007 met nog steeds een aantal zeer irritante acteurs.
Het leek wel met iets meer liefde gemaakt dan die van Bay.
Verder borduren op die film maar dan niet zozeer de focus op Bumblebee.

Beast Wars is leuk voor animatie maar ik zie dat niet echt werken in real life. Dan liever het verhaal op Cybertron.

Frietgezicht

Avatar

Bumblebee was een stap in dezelfde richting, ook al zo’n bagger film.

Zie trouwens vaak mensen klagen over dat er veel reboots, sequels enz uitkomen maar bij elk bericht over een reboot of sequel zijn de mensen weer blij dat die film komt.

adofmirosch

Avatar

Bumbelbee vond ik een charmant filmpje, ben benieuwd hoe de serie verder gaat.

Robbepost

Avatar

Ik vind Bumblebee ook een boutfilm. De designs waren idd veel beter en Optimus leek echt op dat poppetje wat op zolder ligt maar verder vond ik het niks.
Dan vind ik de 1e van Bay nog de beste.

The Bock

Avatar

Transformers films moeten niet terug gaan naar de chaotische films van Bay.

Ook vind ik Knight's Bumblebee film iets te soft voor een transformers film.

Een film waarin Optimus zijn eerste stappen richting de leider en ultieme vechter die hij is maakt lijkt mij gaaf.

justmikemovies

Avatar

@The Bock, een beetje zoals de G1 aflevering ‘War Dawn?

Maikjax

Avatar

G1 Transformers en laat het maar afspelen op Cybertron. Soundwave was mijn favoriet

Rey-Ben

Avatar

Eindelijk...... Wat een wansmaak deze site

SoloSlim

Avatar

Schrappen die films..

shellghost

Avatar

Doorgaan met BB. Back to basics. Geen Beastwars aub. Heb daar zelf nooit heel wat aan gevonden.

Raziel82

Avatar

Bumblebee was wel vermakelijk. Zeker als ze de film vergelijkt met de andere transformers films.

Ze zijn echter nooit in de buurt gekomen van de feeling van de jaren 80 en 90. Ik wacht ook nog steeds op een degelijke starscream en megatron.

Rico Blico

Avatar

In tegenstelling tot de rest boven mij, heb ik genoten van alle TF films!!! De laatste van Michael Bay was een beetje all over the place ( je moest niet weg kijken anders had je weer een hoop gemist) maar desalniettemin kon ik ze goed verdragen. Bumblebee was naar mijn inziens iets te zoetsappig. Beastwar ja, daar heb ik nog de video's van. Heerlijk vervolg op de autobots hoor, kon er toen geen genoeg van krijgen, Het lijk mij dan wel logischer dat alles zich afspeelt in de jungle-achtig gebied. ja, ik laat mij wederom verrassen.

Marvel boy 4

Avatar

Ik wacht hier al zo lang op.

Malloy de Beer

Avatar

Bumblebee vind ik een vermakelijke film.
Kwa verhaal niet orgineel maar veel beter te bekijken dan de Bay films, dat die man word geprezen zal ik nooit begrijpen.
De actiescenes in BB waren tenminste goed overzichtelijk waardoor ik het tenminste echt tof kon vinden omdat je eens zag wat er nou precies gebeurde.
Bay's Transformers lijken vaak gemaakt te zijn door een kind. De eerste film was nog oke maar de rest vond ik 1 grote puinhoop.
Het enige waar ik Michael Bay een compliment om kan geven is dat die de vrouwkes goed weet uit te kiezen..
Maar ook daarin vond ik Travis Knight al beter.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vond alle Transformers films zeer vermakelijk hoewel ik er in mijn kindertijd niet echt voor kon warmlopen. (Ik keek altijd Fun Factory, Daar werd het geloof ik uitgezonden)
Er zit lekker veel actie in de films, daar hou ik van ! Het verveelt niet !

Master Of Films

Avatar

2 Nieuwe Transformer films zie alleen zitten als Adil & Bilall elk 1 Transformer voor zich neemt als reggiseur. Het is niet de 1e keer dat ze Bay hebben opgevolgd. Smiley face

Jeroen Pasman "(Ik keek altijd Fun Factory, Daar werd het geloof ik uitgezonden)"
Dus je keek naar Sky Channel op de kabel. Je bent oud. Smiley face

The ox

Avatar

Moet meer op de tekenfilms lijken iig chrischzz.je heb gelijk

scottey666

Avatar

eindelijk ???
deze films zijn trash een professionele reviewer als jij zal dat toch wel zien ik snap dat je misschien de kans wil geven maar elke keer weer vallen ze op hun dikke neus.
geen disrespect by the way!!!!
ik wou dat gewoon even zeggen haha!

Rico Blico

Avatar

In tegenstelling tot de rest boven mij, heb ik genoten van alle TF films!!! De laatste van Michael Bay was een beetje all over the place ( je moest niet weg kijken anders had je weer een hoop gemist) maar desalniettemin kon ik ze goed verdragen. Bumblebee was naar mijn inziens iets te zoetsappig. Beastwar ja, daar heb ik nog de video's van. Heerlijk vervolg op de autobots hoor, kon er toen geen genoeg van krijgen, Het lijk mij dan wel logischer dat alles zich afspeelt in de jungle-achtig gebied. ja, ik laat mij wederom verrassen.

NieuwsFilm

meest populair