Priyanka Chopra (Baywatch) in wel héél erg open jurkje

Priyanka Chopra (Baywatch) in wel héél erg open jurkje

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het hele land?

Priyanka Chopra brak als actrice aan het begin van de 21ste eeuw door in Bollywood en nu is ze sinds een paar jaar ook te zien in grote Amerikaanse producties. Zo had ze een rol in de Baywatch reboot in 2017 en vorig jaar in de romantische komedie Isn't it Romantic. Ook is ze een bekende zangeres en model. Genoeg om trots op te zijn dus, iets wat ze duidelijk aantoont met haar video waarin ze zichzelf bekijkt in een spiegel. De video is hieronder te zien.



De 37-jarige Chopra was aanwezig op de Grammy Awards 2020 samen met haar echtgenoot Nick Jonas. Voor die gelegenheid droeg ze een Ralph & Russo jurk met een gigantische v-nek, grote diamanten oorbellen en gouden schoenen. Er werden dan ook tientallen kiekjes van de actrice genomen, waarvan er de nodige hier zijn te bekijken.

Drukke agenda
Chopra krijgt het maar weer druk. Buiten haar modellenwerk en het zingen heeft ze ook getekend voor meerdere films. Zo werkt ze momenteel aan de film We Can Be Heroes, waarin ze een van de hoofdrollen speelt met Pedro Pascal en Christian Slater en heeft ze ook een belangrijke rol weten te bemachtigen in Chris Pratt's Cowboy Ninja Viking.

NieuwsFilm

meest populair