Celebrity

Scheiding van Bradley Cooper is zeer moeilijk te verwerken voor topmodel Irina Shayk

Ze is wel dankbaar voor hun vier jaar samen.

door FilmTotaal om 09:11 in Celebrity
In juni 2019 gingen acteur Bradley Cooper en topmodel Irina Shayk na vier jaar samenzijn uit elkaar. Samen hebben ze een 2-jarig dochtertje, Lea. Lang deed het gerucht de ronde dat Cooper een oogje zou hebben op A Star is Born collega Lady Gaga. In een recent interview blikt Shayk terug op hun relatie. Zij is erg 'dankbaar' voor de tijd die ze samen hebben doorgebracht.

Zo zei Shayk: ''Ik denk dat we van geluk mogen spreken dat wij dit met elkaar hebben mogen meemaken. Maar het leven zonder Bradley is nieuw en soms best lastig. Het is moeilijk om balans te vinden als single moeder, die hard werkt om brood op de plank te krijgen. Geloof me, er zijn dagen waarop ik het allemaal even niet meer weet en me afvraag hoe ik dit voor elkaar ga boksen'' aldus Irina.

Wat ging er mis?
Ondanks de moeilijke momenten kijkt het model niet bitter terug op hun relatie.''In een goede relatie breng je het beste en het slechtste in elkaar naar boven, dat is nou eenmaal hoe de mens in elkaar steekt. Maar twee goede mensen hoeven niet per sé een goed koppel te vormen. We hebben wel nog contact met elkaar, maar dat is voornamelijk om het over onze dochter te hebben''.

NieuwsFilm

meest populair