Video

Eerste trailer 'Fast & Furious 9'!

De hoofdpersonages in beeld op personageposters.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Uiteraard keert in de tiende Fast & Furious-film Fast & Furious 9 acteur Vin Diesel weer terug als het franchise-gezicht Dominic Toretto. We krijgen dit keer zelfs zijn zoontje te zien, met de naam Brian - uiteraard vernoemd naar Brian O'Connor, het personage van de in 2013 overleden andere hoofdrolspeler Paul Walker. En als eerste de trailer!


Hieronder zie je van Diesel en nog zes andere Fast & Furious-acteurs een reeks personageposters, met achtereenvolgend Michelle Rodriguez als Letty Ortiz, Tyrese Gibson als Roman Pearce, Nathalie Emmanuel als Ramsey, Jordana Brewster als Mia, Chris "Ludacris" Bridges als Tej Parker en John Cena als een nog naamloze mogelijke nieuwe slechterik in de reeks.


In Fast & Furious 9 keren in ieder geval Jason Statham (Shaw) en Dwayne Johnson (Hobbs) niet terug (in een grote rol), aangezien zij na Fast & Furious: Hobbs & Shaw van verleden jaar in de pitstop staan. Mogelijk keren ze voor deel tien, die in 2021 verschijnt, weer terug. De film van Justin Lin staat gepland voor 21 mei!

57 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Fast & Furious 9: No fun allowed.

Rick Dalton

Avatar

Ik hoop dat John Cena niet de nieuwe "bad guy" word maar dat hij zich bij " de familie " voegt. Het zou het leuskte zijn als Cipher de bad girl blijft. Vind ik dan Smiley face

Sunspot

Avatar

Benieuwd naar John Cena.

Hoop ook dat hij niet bad guy is, lijkt me ook niet, zou zonde zijn.

Gewoon nieuwe homie voor Vin Diesel, helaas geen Paul Walker meer natuurlijk :(

Robbepost

Avatar

Cena komen ze op straat tegen en die wordt direct familie.
Aan het einde van de film Cipher ook omdat ze een oud vrouwtje helpt oversteken.
Denk ik.

Rick Dalton

Avatar

Ik snap niet waarom iedereen altijd zo negatief is over deze reeks films. So what dat t geen Oscar materiaal is of dat de verhaallijn wat voorspelbaar is? Deze film draait daar helemaal niet om, lekker over-the-top actie en een grote vak popcorn en dan is m'n avond weer goed. Kijk dit veel liever dan 9/10 romantische meuk. Ook daar zitten goede tussen ofc, maar dat zijn meer guilty pleasures.

Maac

Avatar

^De reden dat velen zo negatief zijn is omdat er geen hoeveelheid popcorn de baggerkwaliteit van deze films kan compenseren. Er is een publiek waarbij de filmbeleving niet afhankelijk is van wat er tijdens de film te vreten valt.

Rick Dalton

Avatar

Daar gaat het mij ook niet om @Maac, maar het is toch heerlijk om na een drukke week 't weekend te beginnen met een film waar je je verstand bij op 0 moet zetten en alleen maar wat snacks naar binnen te werken? Of ben ik de enige die er zo over denkt?
Ik heb 9/10 keer op vrijdagavond ook geen zin om een film te kijken waar ik flink voor moet nadenken, die bewaar ik dan wel voor zondag avond.

Maac

Avatar

^Nee, je bent niet de enige, daarom zijn films waarbij je niet hoeft na te denken zo populair.

Ik zie alleen een grote ruimte tussen films die jij beschrijft als Oscarmateriaal of "waarbij je flink moet nadenken" en films uit de reeks Fast & Furious. Ik kijk ook niet alleen hersenkrakers, maar een film kijken die alleen werkt als je je dommer moet voordoen dan je bent lijkt me nogal een extreem uiterste.
Toen ik de inconsistentie van het tijdreizen uit Endgame aansneed zei iemand dat ik er gewoon niet over na moest denken. Dat een ander dat kan en daarvan kan genieten is wat mij betreft helemaal prima, maar ik zou dat niet kunnen al zou ik het willen.

Decepticon

Avatar

De reden waarom velen zo negatief zijn, is omdat ze bij elk deel steeds verder over the top gaan. Stunts doen wat echt helemaal nergens meer over gaat en compleet vergeten wat de reeks zo populair maakte.
Je kunt het groots houden, maar het op het niveau van Fast Five, wat voor velen (één van) hun meest favoriete deel is.

Ik vind de posters wel geinig, zo met die kleuren.

Frietgezicht

Avatar

@ Rick, ook popcorn films waarbij je niet al teveel hoeft na te denken mogen toch ‘goed’ zijn.
Ik vind Infinity War bijv een goede popcornfilm en Fast Five vond ik ook een vermakelijke film. Zelfde wat ik vroeger had met films als The Rock, Armageddon en Con Air.

Maar dat is natuurlijk geen excuus om over popcornfilms geen (negatieve) mening meer te mogen hebben alsof ze allemaal goed zijn. Hobbs & Shaw vond ik bijv pure bagger. Dan vind ik Fast Five echt een pareltje vergeleken met die film.

Sunspot

Avatar

@Rick Dalton

Snap het ook niet, is gewoon popcornvermaak, en er zit echt wel verhaal in, emoties, sinds deel 4/5 zo ongeveer.

Iedereen lijkt alleen maar de over top actie te zien, maar er zit dik verhaal in juist

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

Hobbs and Shaw was inderdaad bagger, Furious serie is dat veel beter

Civilian Supreme

Avatar

Ik sluit mij aan bij Friet en Maac.
Hersenloos vermaak is prima maar waar ik bij een aantal films zoals Fast Five best zit te genieten zat ik mij bij de films er na gewoon te ergeren aan wat ze voorschotelden, en erger nog tijdens het kijken boeit het allemaal niet meer, hoeveel actie en cgi scenes ze ook maar naar je toe slingeren. Niks is te gek en dat stoort mij, net alsof je met iets meer realisme geen spannende en goede actie kan laten zien.
Hobbs en Shaw kan zo een spinoff zijn van een Marvel film.

En vanwaar al die kleuren op de posters? Is dat om diversiteit uit te dragen?

UPictures

Avatar

Als je die films niet leuk vindt, ga je toch lekker niet. Boeien!

GreenHornet

Avatar

de 1ste film was nog realistisch het is jammer dat ze dat niet hebben aangehouden

ridjieddo

Avatar

Echt armoedig als je niemand anders nan vinden en dan maar John Cena haalt. Ik 'vrees' dat dit de laatste Fast Saga film wordt. Tenzij de volgende film zich 10-20 jaar later afspeelt met kinderen van de huidige 'familie' en Dwayne Johnson als mentor ook meedoet zonder verouderd te zijn. Hij is immers The Rock. Maar met de huidige crew en dezelfde formule van over de top actie met neppe twists gaat t hem niet worden.

Coola

Avatar

Ik ga eerlijk zijn ik wil deze film in de bioscoop zien. (gaat de eerste fast and furious film worden sinds 2 fast 2 furious die ik in de bioscoop ga zien)

Henk71

Avatar

lekker over the top. ik hou er van ga ik zeker kijken.

lamoteg

Avatar

Omg Han, the fastwalking dead

Master Of Films

Avatar

ridjieddo "Echt armoedig als je niemand anders nan vinden en dan maar John Cena haalt"
Sorry ridjieddo. Mijn echtgenote, Brie of Films, was niet beschikbaar ivm te drukke agenda. Dus zochten ze maar weer voor een blanke man met de grootste acteertalent van de afgelopen jaren.

John Wayne

Avatar

Hobbs and Shaw was shit waarbij het verstand echt op standje 0 moest. Aan de trailer van deze film te zien, moet het verstand naar -10. Wat ik zag was te dom. Han laten ze terugkomen om aan te tonen dat Deckard Shaw geen moordenaar is en nu echt bij de goeien gerekend mag worden... braak.

Decepticon

Avatar

WTF heb ik nou gezien?! Een trailer van 4 minuten?! Ze laten echt veel te veel zien. Wat een onzin zeg, ik was er al bang voor. Toegegeven, er zitten een paar leuke scènes in, zoals die vechtscène met Letty en Mia tegen één. En die raket op die auto vind ik nog wel lachen.
Maar verder zat ik de hele trailer van, ja tuurlijk waarom ook niet, kan ook niet anders meer, het moet gewoon totale onzin zijn, anders trekken we geen publiek meer.
Wat een onzin actie, Letty wordt weer door Dom met een auto opgevangen, er wordt uit gebouwen gesprongen, van bruggen gesprongen, van bergen gesprongen.......
En John Cena is Dom's broer, waarom ook niet......
En dat Han terug is, ben zelfs benieuwd wat voor excuus ze bedacht hebben waarom hij toch niet dood is.

Goov25

Avatar

@ Rick Dalton Ik weet niet "waarom velen zo negatief zijn" maar ik kan je wel vertellen waarom ik zo negatief ben over Fast&Furious tegenwoordig. Ik heb 1-7 thuis staan en vond elk deel beter worden t/m Fast Five, dus ben best fan geweest. Maar wat het nu is word ik op geen enkele manier enthousiast van.. Redenen te over om negatief te zijn:
- Belangrijkste is dat het hart eruit is sinds Paul Walker is overleden. Kan FF niks aan doen natuurlijk, maar Brian was wel het meest likeable karakter en het hart van de serie, en de acteur die nog het redelijkst kon acteren.
- Dom is nu de hoofdpersoon, maar hij heeft nauwelijks diepgang, Vin kan maar op 1 moeilijke manier kijken met z'n dikke gezicht.
- Het acteren is regelmatig tenenkrommend. Lijkt wel of er nauwelijks een goede acteur is overgebleven in de serie, hun zinnen zijn verre van diepgaand en komen er ongeinspireerd uit. Al de karakters om Dom heen zijn dan ook nauwelijks het bekijken waard; er zit geen groei in, en ontwikkelingen zijn ongeloofwaardig. Zelfs de grappen van Roman & Tej zijn niet zo smakelijk meer.
- De serie neemt zichzelf veel en veel te serieus, met hun gepraat over family dit en family dat, terwijl de films absoluut niet serieus zijn. Ook proberen ze het publiek elke film er weer van te overtuigen dat het gevaar serieus is, maar met al die dode hoofdpersonen die weer terug komen; waarom zou het ons iets interesseren wat er met iedereen gebeurt?
- Het verhaal was aan het begin nog wel redelijk sterk, met Brian als undercover cop die uiteindelijk toch de kant van de bad guy kiest en daardoor zelf op de vlucht moet. Maar nu zijn de verhalen en de schurken volledig inwisselbaar, alleen maar gemaakt om de meest bizarre stunts aan elkaar te schrijven. Het heeft ook helemaal niks meer te maken met die 2 straatracers aan de beide zijden van de wet.
- Over die actie gesproken: over de top actie is geen enkel probleem, elke actieliefhebber is dat met me eens. Maar er moet iets van geloofwaardigheid in zitten, om het publiek erin mee te trekken. FF heeft daar dus niks meer van in huis. De actie is druk, luid, onoverzichtelijk en belachelijk. Dat maakt het publiek vermoeid en onverschillig. Als Dom en consorten zo onaantastbaar zijn en zo makkelijk alles ter wereld kunnen flikken, waarom zou het ons iets boeien wat ze doen? Het zijn superhelden in auto's. Die doen alsof ze gewone mensen zijn. Maar het zijn superhelden. Verdraaid oninteressante ook nog.

F&F films zijn pure geld- en tijdverspilling. Kijk gewoon de trailer hier op FT, weet je precies waar het over gaat en de verrassingen ken je dan ook al.

Robbepost

Avatar

Hahahahahahaha

WTF?

Hahahahahahaha

DrPeper

Avatar

Waar is die andere helft vd cast? :-P

DrPeper

Avatar

Waar is die andere helft vd cast? :-P

Pepej

Avatar

Ik denk zo dat vin sinds zn fittie met dwayne zelf maar het script is gaan schrijven

Robbepost

Avatar

Maar Cena is dus al familie...... Zou dom hem dan op het eind een kogel door zijn kop jagen of hem verwelkomen in zijn nieuwe familie?

Frietgezicht

Avatar

Het is tijd dat we Diesel gaan herdenken.

Moviemagic

Avatar

Ik kijk deze wel als die een keer langskomt op een streamingdienstje. Het is te matig om een bioscoop voor in te duiken.

Rick Dalton

Avatar

Zoals jullie al wel gemerkt hebben ben ik een fan van deze serie en ga ik deze zeker in de bios bekijken Smiley face

GreenHornet

Avatar

Cena moet eerst Diesel een BJ geven dan pas family

PRIME

Avatar

Hahaha dit is toch heerlijk

Maikjax

Avatar

Heerlijk om de meningen van andere te lezen. Hahahaha

Darthmar

Avatar

Vermakelijke popcorn films. Verstand op nul en gaan met die banaan.

TheGuardian

Avatar

Hahaha, de reacties, wat een grote grap. De communitie van FilmTotaal in a nutshell...Maac weer met z'n 'bij films moet je nadenken, ik ben te intelligent voor dit soort dingen'(is je recht natuurlijk, dus no hard feelingsSmiley face, Master of Films weer met z'n gewoonlijke Brie Larson obsessie en reageert op alle Brie Larsonartikelen met z'n steeds dezelfde klachten, de luchtige oneliners van Frietgezicht, Coola's mening die meestal totaal anders is dan de meesten hierSmiley face etc...

Maikjax

Avatar

PANG... Ik hoor een STARTSCHOT!

Master Of Films

Avatar

Dit kan de desillusie van de eeuw worden. Han is uit de dood herrezen Palpatine en Cena is een Toretto. Dat wordt dus een héle saaie film, met een héél slecht script. Maar de vormgeving zal ongetwijfeld goed zijn zo te zien. En dat is toch waar films om draaien tegenwoordig.

'All the kids will eat it up, if it's packaged properly!'

Master Of Films

Avatar

Hahaha, de TheGuardian reactie, wat een grote grap. In a nutshell...TheGuardian heeft een rare obsessie om alle FilmTotaal reacties helemaal te analyseren, terwijl het een grote grap is. Maar goed sommigen lachen zelfs om poep en pis humor, dus het zal wel Smiley face

Maac

Avatar

Nou, ik voel me niet 'te intelligent', maar ik verwacht als kijker wel serieus genomen te worden.
Dat jullie die aan-uitknop van jullie hersenen zo makkelijk kunnen vinden verbaast me verder niet echt.

SeanDeNiro

Avatar

Verstand op nul film dus. Maar wat nou als je een verstand hebt dat niet op nul te zetten is? Ik heb het 2 minuten volgehouden bij deel 1.
Over smaak valt niet te twisten; over kwaliteit des te meer. Dit vehikel krijgt ongezien een 1, voor de moeite.

TheGuardian

Avatar

Maac, prima hoor. Ik begrijp je wel.

Master of Films, ha, analyseren nog wel. Lol. Het ga je goed kerelSmiley face

kidcassidy

Avatar

Verstand op 0 films bestaan ook niet. Het is gewoon een andere term voor slechte films. Dus een ieder die dit zo'n film noemt gaat daarmee akkoord. Discussiëren is dan ook niet nodig.

Sunspot

Avatar

Haha WTF, nog meer overdreven haha, aan 1 kant wel lachen, niet normaal meer lol.

En jammer dat Cena de slechterik is

Rick Dalton

Avatar

Ook tof dat Lucas Black in ieder geval weer een rolletje heeft, goeie kerel.

sephiroth1986

Avatar

Ja? Worden hier nog mensen enthousiast van?

Coola

Avatar

Bull fuckin shit. Verstand op nul film is niet synoniem voor slechte film. Sowieso wie beslist er wat een slechte film is.

Army of Darkness is ook een verstand op nul film. En dar is toch echt wel de beste film ooit gemaakt.

Civilian Supreme

Avatar

Zelfs al zet je het verstand op 0 valt dit in de categorie die nog een level daar onder zit. Hersenloos vermaak prima, dit is alleen hersenloos. Maar blijkbaar is er nog steeds een groep die hier toch mee vermaakt word, zullen wel vloggers of gamers zijn.

JMRG

Avatar

Weenie wat ik er van moet vinden jongens..

5ieb

Avatar

Maak me maar wakker als het voorbij is.

Rafael11

Avatar

#JusticeForHan!Smiley face

Malloy de Beer

Avatar

Met de meeste klachten over deze films ben ik het wel eens.

Dat deze franchise sowieso al 10 films heeft en zich inmiddels een 'saga' kan noemen vind ik al ronduit slecht, 1 film vond ik al genoeg.
Ook met die Mission: Impossible films gaan ze te lang door, had gewoon mogen stoppen na drie films.
Ik had persoonlijk veel liever een vervolg op Warcraft, Golden Compass of Alita gezien.

FF vind ik ook niet echt bioscoopfilms meer, meer films voor op de vrijdagavond omdat de playstation of xbox stuk is of het vrouwtje ongesteld.

NieuwsFilm

meest populair