Goed nieuws voor 'The Crow' en 'Spawn'!

Goed nieuws voor 'The Crow' en 'Spawn'!

Komen de comicfilms er dan toch?

Steeds meer hebben Marvel en DC het alleenrecht op films in het superheldengenre. Kleinere films verschijnen steeds minder. Verleden jaar was er nog Hellboy en dit jaar is er Bloodshot. Maar hoe zit het toch met The Crow en Spawn?

Als eerste is er positief nieuws voor de reboot The Crow. Al jaren zijn er berichten over een nieuwe film, maar ondanks de mogelijk betrokkenheid van namen als Bradley Cooper, Jack Huston, Luke Evans en nog redelijk recent Jason Momoa faalden de pogingen allemaal. De film van Corin Hardy werd alweer twee jaar geleden gecanceld door Sony Pictures.

Volgens Bloody Disgusting zetten de partners Davis Films, Highland Film Group en Electric Shadow er nog een keer de schouders onder om de film werkelijkheid te maken. Ze gaan weer helemaal opnieuw beginnen.

Ook goed nieuws voor Spawn
Ook goed nieuws lijkt er voor Spawn. Comic-bedenker Todd McFarlane wil de film nog altijd regisseren met rollen voor onder meer Jamie Foxx en Jeremy Renner. McFarlane hoopt vrij snel met groot nieuws te gaan komen, aangezien The Joker veel aandacht heeft gegenereed voor R-rated superheldenfilms. Dit zei hij recent tegen Newsarama.

Wel zei hij dat als hij ermee stopt als hij de opnames voor de film niet in 2020 kan starten. De film zou samen met Blumhouse Pictures gemaakt moeten worden.

NieuwsFilm

meest populair