Teaser trailer van 'The Big Lebowski' spin-off 'The Jesus Rolls'

Teaser trailer van 'The Big Lebowski' spin-off 'The Jesus Rolls'

Deze keer gaat de film over Jesus zelf!

De Coen brothers hebben heel wat goede films gemaakt, maar The Big Lebowski was de enige die uitgroeide tot een cultfilm. De film wordt gedragen door Jeff Bridges, John Goodman en Steve Buscemi, maar desondanks het goede acteerwerk van deze mannen, weet John Turturro met zijn personage Jesus Quintana in elke scène waarin hij te zien is, te imponeren. Al een tijdje is het bekend dat er een spin-off rondom dit personage verschijnt, waarvan nu de eerste Engelstalige teaser trailer is vrijgegeven.

Na de Italiaanse trailer is er nu ook een Amerikaanse teaser verschenen van 'The Jesus Rolls'. De spin-off wordt geregisseerd door John Turturro, die natuurlijk ook weer de hoofdrol voor zijn rekening zal nemen. Andere belangrijke rollen worden ingevuld door Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Christopher Walken, Jon Hamm, Pete Davidson en Susan Sarandon. Bekijk de teaser hieronder.



Release-date
De film zal eind deze maand al in Amerika te zien zijn. In maart verschijnt hij in Engeland, maar in Nederland zullen we moeten wachten tot juni.

NieuwsFilm

meest populair