Humor

Bill Murray beleeft opnieuw 'Groundhog Day'!

Bijna 30 jaar na de komedie is er een leuke Super Bowl Spot.

door Bram de Groot om 14:01 in Humor
In 1993 verscheen de komedie Groundhog Day en tot op de dag van vandaag blijft deze een zeer geliefde film. De film van regisseur wijlen Harold Ramis en met onder meer Bill Murray en Andie MacDowell was ook een succes aan de bioscoopkassa's, maar een vervolg kwam er nooit. Tot nu!

Waarschijnlijk zijn veel mensen blij dat het blijft bij een prijzig reclamespotje van het automerk Jeep. Voor hun nieuwste aanwinst, de Jeep Gladiator, huurde het merk acteur Murray in om weer de rol van Phil Connors te spelen. De video zou zonder script zijn geschoten. Kosten: ruim 11 miljoen dollar alleen al aan uitzendkosten.


In Groundhog Day uit 1993 beleeft Murray's personage dezelfde dag steeds opnieuw. Aan het einde van bovenstaande video zegt Murray "No day is the same in a Jeep Gladiator" en dit moet uiteraard het tegenovergestelde zijn van de tekst op de originele poster, "He's having the day of his life... over and over again."

De reden waarom Jeep koos voor de Groundhog Day-thema is omdat Super Bowl 2020 en Groundhog day dit jaar voor het eerst sinds 54 jaar op dezelfde vallen.

Bryan Cranston in The Shining
Ook geinig: Bryan Cranston als Jack Nicholsons Jack Torrance in een alternatieve leuk bedoelde scène uit The Shining uit 1980:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Groundhog Day als Salma Hayek in mijn nest ligt die dag is mijn droom.

starbass

Avatar

Bill Murray kan ik wel waarderen, maar die mountain dew reclame is wel weer echt slecht.

NieuwsFilm

meest populair