Ashton Kutcher gaat nog steeds met kinderen van ex-vrouw Demi Moore om

Ashton Kutcher gaat nog steeds met kinderen van ex-vrouw Demi Moore om

Hij wil Bruce Willis absoluut niet vervangen als hun vader.

Met een leeftijdsverschil van vijftien jaar vormden Ashton Kutcher en Demi Moore een opvallend paar van 2003 t/m 2011. Ze waren een lange tijd bij elkaar en stapten zelfs op een gegeven moment in het huwelijksbootje. Hoewel dat nu allemaal voorbij is gaat de 41-jarige Kutcher nog steeds met Moore's kinderen - Rumer, Scout en Tallulah - om. Dat legde hij uit tijdens een podcast van GLOW-komiek Marc Maron.

De drie meiden zijn uiteraard niet Kutcher's kinderen, maar die van Bruce Willis. De grappenmaker uit Dude, Where's My Car? wuift zijn tijd met Moore en z'n ex-stiefdochters niet zomaar weg. "We hebben het over acht jaar," verklaart Kutcher. "Tallulah was acht of negen, zij was de jongste. Rumer was twaalf of dertien toen ik en Demi begonnen met daten. Tijdens de scheiding haalde Tallulah haar diploma."

Opvoeden
De oud-geliefden waren getrouwd van 2005 t/m 2013, al maakten ze in 2011 bekend uit elkaar te gaan. Kutcher gaat verder: "Ik hielp met het opvoeden van tienermeisjes tijdens de pubertijd. Ik hou van ze. Daar zal ik nooit mee stoppen. Ook niet met het respecteren en eren van ze. Ik heb hun interesses en succes altijd toegejuicht."

Vader
Ondanks dat Moore en Willis niet meer onder één dak woonden, wilde Kutcher de rol van vader niet volop overnemen. "Dat heb ik ook nooit geprobeerd. Ik heb Bruce altijd gerespecteerd en geëerd. Ik vind hem een briljant mens en een fantastische man. Als [Rumer, Scout en Tallulah] niet met me willen omgaan, dan dwing ik ze daar ook niet toe. Maar dat willen ze wel en het is geweldig."

NieuwsFilm

meest populair