Brad Pitt haalt tijdens de BAFTA's uit naar koningshuis

Brad Pitt haalt tijdens de BAFTA's uit naar koningshuis

Het was een grap, maar niet iedereen kon deze waarderen...

De BAFTA's zitten er op. Brad Pitt viel weer in de prijzen voor zijn rol in Once Upon a Time in Hollywood, maar kon zijn prijs niet zelf in ontvangst nemen aangezien hij niet aanwezig kon zijn. Hij had Once Upon a Time in Hollywood-collega Margot Robbie gevraagd zijn geschreven brief voor te lezen, mocht hij winnen. Dat deed de actrice, maar voordat ze begon liet ze wel duidelijk weten dat het Pitt zijn woorden waren. Hij haalde in zijn brief namelijk uit naar het koningshuis.

Zo begon Robbie: ''Het zijn zijn woorden, niet die van mij! Hallo het Verenigd Koninkrijk, ik heb gehoord dat jullie nu ook single zijn! Welkom bij de club! Ik wens jullie veel succes en sterkte met de scheiding''. Nadat hij ook de cast en crew had bedankt eindigde zijn brief met: ''Ik ben trots op deze trofee, die ik Harry zal noemen. Hij kijkt er erg naar uit om met mij naar Amerika te gaan''.



Ongemakkelijk
Dit is natuurlijk een verwijzing naar Prince Harry en zijn vrouw Megan Markle, die recentelijk lieten weten het koningshuis uit te willen. Ook besloot het koppel nog slechts de helft van hun tijd in Engeland door te brengen en de andere helft in Amerika. Prince William en Duchess Kate waren allebei aanwezig op de BAFTA's en lachten de grap een beetje ongemakkelijk weg. Nog niet zo heel lang geleden lieten zij nog weten diep geraakt en gekwetst te zijn door het plotselinge vertrek van Harry en Megan.

NieuwsFilm

meest populair