Speelt Joaquin Phoenix hoofdrol in volgende live-action Disney?

Het Huis van de Muis wil de Joker-acteur voor hun volgende film.

Joaquin Phoenix is natuurlijk al decennialang een grote naam in Hollywood, maar na zijn rol in Todd Phillips' Joker is de acteur alleen nog maar populairder geworden. Voor zijn prestatie sleept hij de ene na de andere grote filmprijs binnen. Niet zo heel gek dus er wordt gesproken over een vervolg. Maar misschien zal Phoenix voordat het zover is nog een andere bekende slechterik spelen, namelijk Kapitein Haak.

Zo gaat het gerucht dat Disney hem op het oog heeft voor de rol van Haak (in het Engels Captain Hook) voor hun live-action Peter Pan and Wendy. Hij zou de eerste keuze zijn. Verder nieuws over de film is nog maar schaars, buiten het feit dat Margot Robbie gelinkt wordt aan de rol van Tinker Bell.

Opnieuw een live-action
Het is niet zo heel gek dat het Huis van de Muis weer komt met een live-action remake van een van hun klassiekers. Ondanks het feit dat er ook kritiek is op de nieuwe films, voornamelijk vanwege het feit dat het weinig nieuws is en dus eigenlijk gewoon de oude versie in een modern jasje, brachten de nieuwe Cinderella, Beauty and the Beast en Lion King veel op. Volgende maand verschijnt weer een live-action film. Deze keer is Mulan aan de beurt.

NieuwsFilm

meest populair