Eerste clip van creepy 'Come to Daddy' met Elijah Wood

Eerste clip van creepy 'Come to Daddy' met Elijah Wood

Een vreemde vader-zoon relatie, die misschien wel eens gruwelijk zou kunnen aflopen...

Elijah Wood, natuurlijk voornamelijk bekend van zijn rol als Frodo in de Lord of the Rings-films, zal binnenkort te zien zijn in de thriller Come to Daddy. Een tijdje terug verscheen al de trailer, maar nu is ook een clip van de film vrijgegeven, die hier te zien is.

De synopsis van de film is als volgt: Norval Greenwood, een jonge man, besluit zijn vader te bezoeken in een prachtige maar zeer afgelegen hut. Hij heeft jarenlang geen contact met zijn vader gehad en komt er snel achter dat zijn vader niet alleen erg vervelend doet, maar ook een duister verleden heeft dat langzaam maar zeker naar boven komt. Norval moet de confrontatie met zijn vader aangaan, ook al is hij er niet zeker van of deze goed afloopt.

Deze maand
De film, die op diverse filmfestivals sterk werd onthaald, is geregisseerd door Ant Timpson (o.a. bekend van Deathgasm) en zal deze maand al te zien zijn. De vader wordt gespeeld door de Canadese acteur Stephen McHattie. Hieronder is nog eens de trailer te zien, die vorige maand verscheen.



NieuwsFilm

meest populair