Algemeen

Adam Sandler kraakt Oscars af in epische speech

Sandler won de prijs voor Beste Acteur tijdens de jaarlijkse Independent Spirit Awards.

door Zilko Tarici om 12:27 in Algemeen
Adam Sandler was zelden beter dan in zijn geweldige rol in Uncut Gems, maar het was uiteindelijk niet genoeg om een Oscarnominatie te scoren. De Independent Spirit Awards, een prijzenshow voor films die minder dan 22,5 miljoen dollar kosten, waren een stuk guller en beloonden Sandler met de prijs voor Beste Acteur.

En dat was niet de enige overwinning voor Uncut Gems: de broertjes Safdie wonnen voor Beste Regie en de film won ook voor Beste Montage. De avond zal echter voornamelijk worden herinnerd door de speech die Sandler gaf toen hij won. Niet alleen steekt hij in de speech de draak met zichzelf, maar kraakt hij ook critici en de Oscars af.

Sandler for the win
Of je nu houdt van Sandlers films of niet, het blijft een sympathieke gozer. Wat naast zijn gevoel voor zelfspot opvalt in deze speech, is dat hij zeer trouw is aan de mensen die hem door de jaren heen hebben geholpen. Je kunt Sandlers volledige relaas hieronder bekijken!

Uncut Gems is nu te streamen via Netflix.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fred jr

Avatar

Wat was hij vervelend in die rol... terecht niet geselecteerd voor de oscars. Overroepen rol.

Frietgezicht

Avatar

Hij had een keertje de globes of oscars moeten presenteren.

Coola

Avatar

Zijn rol in uncut gems is inderdaad wel oscar waardig, zeer spijtig dat hij hem niet krijgt

SunChaser

Avatar

Hij zou m sowieso niet krijgen. Het broertje van River krijgt m

PRIME

Avatar

Fred Jr, waar heb jij het over?
Hij speelt die rol fantastisch.

Fred jr

Avatar

@ prime
Ik vind het een vervelende acteur geworden waar ik vroeger wel fan van was... en op voorhand jezelf als winnaar uitspreken...

centr1no

Avatar

Betere sfeer daar dan ik ooit bij die stijve Oscar uitreiking, waar ze niet eens meer een presentator durven te gebruiken, heb gezien.
De Oscar uitreikingen waren vorig jaar wat momenten tussen de reclames door waar de Elite kliek wat politiek correcte zooi mocht spuien. Het heeft zo weinig entertainmentwaarde dat het geen wonder is dat er steeds minder mensen naar kijken.

NieuwsFilm

meest populair