Wil jij de 3 uur durende versie van 'Star Wars: The Rise of Skywalker' zien?

Wil jij de 3 uur durende versie van 'Star Wars: The Rise of Skywalker' zien?

Teken dan de petitie op Change.org.

De kans dat Walt Disney een mogelijk aanwezige director's cut van Star Wars: The Rise of Skywalker op korte termijn zal vrijgegeven, lijkt onwaarschijnlijk, maar fans proberen dit wel voor elkaar te krijgen. Net als de fans van Justice League: The Snyder Cut zijn Star Wars-liefhebbers een petitie gestart.

Of de director's cut van regisseur J.J. Abrams bestaat is nog helemaal niet duidelijk. De fan die de petitie is gestart meldt dat Abrams een veel langere versie heeft gemaakt en zelfs opperde om de film in twee delen te laten verschijnen. Ondanks dat Abrams de creatieve controle over de film had, vroeg Disney hem om er één film van te maken door scènes te verwijderen of in te korten.

Welke beelden zouden er missen?
Volgens het bericht zou er in de drie uur durende director's cut meer LGBTQ-vertegenwoordiging zijn, alsmede meer force geesten, een verdieping van de relatie van Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver) en een betere integratie van de Knights of Ren. Ook het einde zou grootser en bevredigender zijn.

Wil jij meehelpen om Disney ervan te overtuigen om de mogelijke director's cut van Star Wars: The Rise of Skywalker te laten verschijnen? Vul dan de petitie in op Change.org.

NieuwsFilm

meest populair