Algemeen

Zazie Beeth over een mogelijke 'Joker' sequel

Het hoeft van de actrice niet.

door Wouter Drummen om 14:49 in Algemeen
De Joker film van Todd Phillips werd erg sterk onthaald. Zo deed hij het erg goed aan de box-office, werd hij warm onthaald onder zowel de bioscoopgangers als de filmcritici en wist hij meerdere grote filmprijzen te winnen. Zo verzilverde Joker o.a. twee van de elf Oscarnominaties. Niet zo heel gek dus dat er al een tijdje wordt gesproken over een eventueel vervolg. Maar Zazie Beeth weet niet of ze dat wel ziet zitten.

De actrice, die een belangrijke rol speelde in Joker, liet zich er recentelijk over uit: ''Ik weet niet of een vervolg wel echt nodig is. Ik denk dat het juist heel krachtig zou zijn als we de film niet proberen uit te melken. Als er al een tweede deel komt, moet dat van Todd zijn. Hij is de enige die een smaakvolle sequel zou kunnen afleveren als hij dat tenminste nodig vindt. Hij is heel creatief, slim, en met hem denk ik dat je wel kunt rekenen op een sterke sequel''.

Heeft Phillips er zin in?
De regisseur liet zich er een tijdje terug ook al over uit: ''Wanneer een film meer dan een miljard dollar ophaalt wordt er altijd gesproken over een tweede deel. Joaquin en ik hebben het er al vaker over gehad, aangezien we allebei hebben genoten van Joker. Maar er is nog niks gepland, geen contract gemaakt en Joaquin is ook nog niet gecontacteerd voor een vervolg, dus nog niks is zeker''.

Joaquin Phoenix, die de Oscar voor Best Actor won, liet al eerder weten alleen terug te willen keren als Phillips met een origineel en ander verhaal kan komen dan dat van het eerste deel.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Ik ben het met Zazie Beetz eens dat een sequel niet nodig is, maar eerlijk gezegd is zij nou niet degene waar het van af moet hangen. Dat zij volgens dit artikel een "belangrijke rol" had in Joker is wat mij betreft een behoorlijke overstatement.

movieguy

Avatar

Inderdaad Maac, geen sequel.
Het is een op zichzelf staand verhaal en een sequel zou het er aan af doen.

Frietgezicht

Avatar

Als er een deel 2 komt hoort zij er niet in thuis. Ze had een ‘belangrijk’ bijrolletje( denk dat ik het zo beter formuleer Maac) maar haar aandeel met een twist en om Joker’s eenzaamheid en mentale gesteldheid extra duidelijk te maken was goed zoals het was, Joker die weer contact met haar zou leggen is overbodig.

NieuwsFilm

meest populair