Celebrity

Macaulay Culkin geeft mening over misbruikbeschuldigingen Michael Jackson

Toen de 'Home Alone'-ster een kind was ging hij met de dertiger om.

door FilmTotaal om 08:29 in Celebrity
Hij was een succesvolle muzikant, maar dat is helaas niet het enige waar mensen aan denken als ze de naam Michael Jackson horen. De inmiddels overleden man worstelde al sinds de jaren 90 met vele beschuldigingen rond kindermisbruik. Aangezien Jackson als dertiger ook bevriend was met Home Alone-acteur Macaulay Culkin toen de laatstgenoemde nog maar tien was, had het publiek zo z'n vermoedens rond de twee. Maar dat vindt de 39-jarige Culkin nog steeds onzin.

Hij sprak er o.a. over met Esquire. Voor Culkin was de koning der pop maar één ding en dat was een goede vriend. "De waarheid is: hij heeft mij nooit wat aangedaan. Ik heb hem ook nooit iets zien doen. En zeker op dit tijdsstip heb ik geen enkele reden om me in te houden. Hij is overleden. Ik zeg niet dat het stijlvol zou zijn, maar nu is het, het juiste moment om te spreken. En als ik iets te melden had dan zou ik dat absoluut doen. Maar nee, ik heb niets gezien. Hij heeft niets gedaan," aldus Culkin.


Franco
Dat Culkin zijn vriend niet in een ander daglicht wil zien is overduidelijk. Dat kunnen we halen uit een verhaal dat hij in hetzelfde interview deelde. In de hoofdrol: James Franco. "Ik kwam hem tegen in het vliegtuig. In de loop der jaren had ik hem twee á drie keer gezien. Ik gaf hem een klein knikje toen we onze bagage opborgen."

De Richie Rich-ster vervolgt: "Dit was net na het uitkomen van de 'Leaving Neverland'-documentaire. Hij zei opeens: 'Die documentaire, hé!' En dat was alles. Ik gaf hem een 'uh-huh' en toen werd het stil. Daarna vroeg hij: 'Wat vind je ervan?' Ik wendde me tot hem en zei: 'Wil jij over jouw dooie vriend praten?' Schaapachtig antwoordde hij: 'Nee, dat wil ik niet.' Dus ik eindigde: 'Cool, man. Leuk om je gezien te hebben.'"

NieuwsFilm

meest populair