Celebrity

Jon Peters (74): "Pamela Anderson trouwde met mij om haar torenhoge schulden af te lossen"

Een woordvoerder van de actrice zegt dat Peters' verhaal van geen kant klopt.

door FilmTotaal om 14:42 in Celebrity
Pamela Anderson trouwde een paar weken geleden met de bekende filmproducent Jon Peters. Maar liefst 14 dagen was het koppel gelukkig getrouwd. Een woordvoerder van de actrice liet dan ook weten dat het 'echte liefde' was, maar na twee weken werd er al een punt gezet achter hun huwelijk, dat voor beide beroemdheden alweer hun vijfde huwelijk en scheiding was. Peters laat nu weten dat Anderson hem heeft gebruikt.

Zo zei de 74-jarige Peters dat de 52-jarige Anderson hem uit het niets een smsje stuurde: ''Ik kreeg een berichtje van haar dat ze wilde trouwen. Ik was meteen in de wolken. Ik liet alles voor haar vallen. Ze had meer dan twee ton aan schuld, die ze niet voor kon betalen. Ik betaalde meteen alles voor haar en dit is hoe ik bedankt word. Ze heeft gewoon gebruikt van me gemaakt, oude sukkel die ik ben''.

Anderson's antwoord
Ondanks het feit dat de actrice er zelf nog niet op gereageerd heeft, liet wel een van haar woordvoerders zich erover uit: ''Dit zijn niks meer dan grote en vuile leugens. Meneer Peters' wil Pamela uit de tent lokken om een of andere reden, maar zij zal hier niet op in gaan. De enige en echte reden waarom zij een punt wilde zetten achter de relatie is omdat het haar allemaal wat te snel ging. Zij hoopt echter dat alles goed gaat met meneer Peters''.

NieuwsFilm

meest populair