Celebrity

Model Blac Chyna verrast Oscarpubliek met komst én gigantisch decolleté

De ex-stripper kreeg tegelijkertijd kritiek te verduren, die volgens haar racistisch is.

door FilmTotaal om 15:23 in Celebrity
De naam Blac Chyna zal niet iedereen bekend voorkomen, al helemaal niet in de filmwereld. Het Amerikaanse model was echter aanwezig bij de Oscarceremonie, iets wat niet onopgemerkt bleef, voornamelijk vanwege haar wel heel erg open jurk, die hieronder te zien is.Heel wat mensen vroegen zich af hoe Chyna wist binnen te komen. Hier reageerde ze zelf op via Instagram. Zo zou ze zijn uitgenodigd door de beroemde muziekproducent Christopher Trujillo, die met grote sterren heeft gewerkt zoals o.a. Ariana Grande en Mariah Carey. Ook heeft hij aan meerdere films meegewerkt. Toch was er ook kritiek op de 31-jarige Chyna, iets wat volgens haar puur racistisch is.

Verdiend of niet?
Zo vonden sommigen dat zij geen recht had op een plaats bij de Oscars, iets waar zij het zelf niet mee eens is: ''Ik verdien mijn plek hier omdat ik veel bijdraag aan de entertainment industrie met o.a. mijn eigen reality show. Bovendien haal ik als zwarte vrouw veel inspiratie uit het samenzijn met mijn vrienden, mentoren en ander talent dat hier aanwezig is en die mij ook allemaal geholpen hebben met mijn carrière''.

Haar woordvoerder deed hier nog een schepje bovenop: ''Of het nu is omdat ze een reality tv show-ster is, een alleenstaande moeder of een ex-stripper... De kritiek die zij krijgt te verduren is nog steeds een teken dat de Oscars 'te wit' zijn''.

NieuwsFilm

meest populair