Algemeen

Hilary Swank tekent voor vervolg op 'P.S. I Love You'

Het tweede deel zal Postscript heten.

door Wouter Drummen om 06:41 in Algemeen
Hilary Swank is de laatste jaren wat minder te zien geweest in Hollywood, voornamelijk omdat ze tijd nodig had om voor haar zieke vader te zorgen. Toch heeft de dubbel bekroonde Oscarwinnares nu weer getekend voor het vervolg op een bekende film waar zij zelf al in te zien was, genaamd P.S. I Love You.

P.S. I Love You is gebaseerd op een boek, maar er bestaat ook een vervolg op, genaamd Postscript. Het eerste deel vertelde het verhaal van Holly (die werd vertolkt door Swank) wier man (Gerard Butler) net is overleden. Voor zijn dood heeft hij echter allerlei brieven voor haar achtergelaten om haar te helpen nog een gelukkig leven te leiden zonder hem.

Wat te verwachten?
De sequel zal zich zeven jaar na de dood van haar man afspelen. Holly wordt door haar zus gevraagd de brieven van haar overleden man voor te lezen tijdens een podcast, waarna allerlei mensen geïnspireerd raken en Holly contacteren, al heeft dit veel goede maar ook nare kanten...

Verder is nog niet veel bekend over het vervolg, al schijnt het dat regisseur Richard LaGravanese in gesprek is om ook terug te keren om opnieuw de regie voor zijn rekening te nemen. Meer informatie zal waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

De redenen dat hier niet gereageerd wordt zegt al genoeg op dit vervolg.

NieuwsFilm

meest populair