Video

Schwarzenegger in trailer 'The Iron Mask' met Jackie Chan

Deze actie-avonturenfilm was al even in de maak.

door Bram de Groot om 10:36 in Video
Eindelijk is er een officiële (Engelstalige) trailer voor de lang vertraagde film The Iron Mask met actiehelden Jackie Chan en Arnold Schwarzenegger en wijlen Rutger Hauer. Het is een vervolg op de film The Forbidden Kingdom / [i]Viy uit 2014 dat losjes is gebaseerd op een boek van Nikolai Gogol.

The Iron Mask, ook bekend onder de titel Journey to China: The Iron Mask Mystery of Viy 2: Journey to China, speelt zich af in de 18e eeuw en volgt de Engelse reiziger Jonathan Green (Jason Flemyng) terwijl hij vanuit Rusland naar China reist, in een ongelooflijk maar dodelijk avontuur vol draken, zwarte magie en een drakenkoning - de Dragon King.


De actie-avonturenfilm van regisseur Oleg Stepchenko - ook de regisseur van deel één - draait vanaf vandaag beperkt in de Nederlandse bioscoopzalen. De film verscheen verleden jaar al in onder meer Rusland en China, waar het geen enorm succes bleek.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JustACook

Avatar

altijd nostalgisch, die special effects uit 1997

jeff1983

Avatar

Draait niet in de Nederlandse bioscopen hoor.. wordt niet meer uitgebracht

xaid

Avatar

Deel 1 was niet al te best

Gregbelgie

Avatar

Ziet er anders wel goed uit ?

Judge

Avatar

Die Chinese films met een handjevol westerse acteurs zijn zo oninteressant. De verhaallijnen interesseert niemand en die Chinese acteurs zijn meestal ook niet veel soeps. Dit lijkt er weer een te zijn helaas.

NieuwsFilm

meest populair