Video

Trailer: Dev Patel (Slumdog Millionaire) kruipt in de huid van 'David Copperfield'

De Charles Dickens-verfilming draait vanaf 7 mei in de Nederlandse bioscopen.

door Jan-Peter Rook om 07:21 in Video
The Personal History of David Copperfield is een verfilming van het bekende boek van Charles Dickens en ziet Slumdog Millionaire-ster Dev Patel in de titelrol. Deze Copperfield - niet te verwarren met de beroemde goochelaar - stuit tijdens zijn leven in het Victoriaanse Engeland op tal van bizarre personages. Check snel de trailer en twee posters!


David Copperfield wordt zijn hele leven omringd door vriendelijkheid, kwaad, armoede en rijkdom. Hij wil schrijver worden en gaat daarnaast op zoek naar familie, vriendschap, romantiek en status, waarbij hij een hoop bijzondere figuren tegen het lijf loopt. Dit alles maakt het verhaal van Copperfield het meest verleidelijke verhaal van allemaal.

Dickens-fan als regisseur
De film is afkomstig van de satirische regisseur Armando Iannucci, bekend van films als In the Loop (2009) en The Death of Stalin (2017). Iannucci, zelf een groot van Dickens, schreef het scenario samen met Simon Blackwell.

The Personal History of David Copperfield, waarin ook Tilda Swinton, Hugh Laurie, Peter Capaldi en Ben Whishaw te zien zijn, draait vanaf 7 mei in de Nederlandse bioscopen.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Dit Kan wel eens iets worden

NieuwsFilm

meest populair