Guillermo Del Toro verzamelt topcast voor 'Pinocchio' film

Het houten jongetje in een 'Mexicaans' jasje.

Wouter Drummen 15 februari 2020 10:21 in Algemeen
Een nieuwe Guillermo Del Toro-film is altijd iets om naar uit te kijken. Zo wist de Mexicaanse regisseur nog hoge ogen te gooien met zijn laatste film, The Shape of Water. Op dit moment is hij bezig met Nightmare Alley, waar Del Toro heel wat grote namen voor heeft weten aan te trekken zoals o.a.Willem Dafoe, Cate Blanchett, Bradley Cooper en Rooney Mara. Nu lijkt het erop dat hij voor zijn volgende project ook een topcast weet te strikken.

Na Nightmare Alley gaat de met een Oscar bekroonde regisseur namelijk aan de slag met een stop-motion Pinocchio-film voor de streaminggigant Netflix, iets waarvoor hij al met meerdere acteurs in gesprek is. Zo zei de Harry Potter- en Game of Thrones -acteur David Bradley recentelijk dat hij de stem van Gepetto in de film zou gaan verzorgen. Dit zou wel eens kunnen kloppen, aangezien Bradley al eerder met Del Toro aan de tv-series The Strain en Trollhunters samenwerkte.

Andere grote namen
Daarnaast zouden ook tweevoudig Oscarwinnaar Christoph Waltz, Tilda Swinton, Ewan McGregor en Del Toro-veteraan Ron Perlman (o.a. bekend van de Hellboy films) voor het project getekend hebben. Het is echter nog niet bekend wie zij zullen spelen. De film zal volgend jaar op Netflix te zien zijn.

NieuwsFilm