Eerste blik op het personage van Bryce Dallas Howard in 'Jurassic World 3'

Eerste blik op het personage van Bryce Dallas Howard in 'Jurassic World 3'

Voor het hele verhaal moeten we nog een jaar wachten!

Ook al duurt het nog meer dan een jaar voordat Jurassic World 3 te zien zal zijn, er verschijnt meer en meer nieuws over de blockbuster. Zo werd bekend gemaakt dat ook Omar Sy en Jake Johnson terugkeren. Hoofdrolspeler Chris Pratt maakte recentelijk nog bekend dat de opnames elk moment van start kunnen gaan en nu lijkt het zover, aangezien Bryce Dallas Howard de eerste foto deelde van haar personage, Claire Dearing.

De nieuwe blik op haar personage laat nog niet zo heel veel zien, buiten het nieuwe kapsel dat ze zal hebben voor de derde film. De actrice lijkt in ieder geval zelf zeer tevreden met haar nieuwe look, die ze deelde op Twitter, hieronder te zien.



Opgewonden
Ondanks het feit dat de voorgaande delen niet geweldig werden onthaald, brachten ze beide genoeg op aan de box-office. Hoe dan ook, heel wat fans kijken uit naar het derde en afsluitende deel, voornamelijk vanwege het feit dat bekende gezichten zoals Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill erin te zien zullen zijn.

Laura Dern, die recentelijk nog een Oscar won, liet weten dat het derde deel een kraker wordt. Ze kijkt eveneens gigantisch naar haar terugkeer als Ellie Sattler: ''Ik vindt het geweldig om te zien waar ze nu in haar leven is. Ze was een inspiratie voor vele jonge vrouwen, aangezien ze een van de allereerste, feministische, bad-ass actie vrouw was in een grote film!''

NieuwsFilm

meest populair