Algemeen

Eerste blik op het personage van Bryce Dallas Howard in 'Jurassic World 3'

Voor het hele verhaal moeten we nog een jaar wachten!

door Wouter Drummen om 07:53 in Algemeen
Ook al duurt het nog meer dan een jaar voordat Jurassic World 3 te zien zal zijn, er verschijnt meer en meer nieuws over de blockbuster. Zo werd bekend gemaakt dat ook Omar Sy en Jake Johnson terugkeren. Hoofdrolspeler Chris Pratt maakte recentelijk nog bekend dat de opnames elk moment van start kunnen gaan en nu lijkt het zover, aangezien Bryce Dallas Howard de eerste foto deelde van haar personage, Claire Dearing.

De nieuwe blik op haar personage laat nog niet zo heel veel zien, buiten het nieuwe kapsel dat ze zal hebben voor de derde film. De actrice lijkt in ieder geval zelf zeer tevreden met haar nieuwe look, die ze deelde op Twitter, hieronder te zien.Opgewonden
Ondanks het feit dat de voorgaande delen niet geweldig werden onthaald, brachten ze beide genoeg op aan de box-office. Hoe dan ook, heel wat fans kijken uit naar het derde en afsluitende deel, voornamelijk vanwege het feit dat bekende gezichten zoals Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill erin te zien zullen zijn.

Laura Dern, die recentelijk nog een Oscar won, liet weten dat het derde deel een kraker wordt. Ze kijkt eveneens gigantisch naar haar terugkeer als Ellie Sattler: ''Ik vindt het geweldig om te zien waar ze nu in haar leven is. Ze was een inspiratie voor vele jonge vrouwen, aangezien ze een van de allereerste, feministische, bad-ass actie vrouw was in een grote film!''

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Heel veel fans kijken uit naar dit zesde deel. Ik heb hier echt zo veel zin in. Als je de vijf andere delen achter elkaar kijkt zit er erg veel coherentie in het verhaal (alleen jurassic park 3 is een beetje de vreemde eend in de bijt).

Verhaal sloeg met fallen kingdom ook een geweldige weg in.

Civilian Supreme

Avatar

Ik hoop dat dit kartonnen bord binnen 5 min opgegeten word, samen met die andere dierenactivisten.

Master Of Films

Avatar

Met Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neil wordt vooral nostalgie ingezet voor het nieuwe deel.

Civilian Supreme "Ik hoop dat dit kartonnen bord binnen 5 min opgegeten word, samen met die andere dierenactivisten."
Idd. In Fallen Kingdom (wat slechts enkele jaren na Jurassic World afspeelt) is zij compleet 180 graden van karakter veranderd. Van een (harde) zakenvrouw naar (softe) dierenactivist, alleen maar omdat de plot dat zo vereist.

Coola

Avatar

Tja een 180 draai kan heel snel gebeuren. Een vriend van mij was heel lang vleeseter (oftewel normaal) en had hij een ongezonde haat voor greenpeace. op gegeven moment werd hij veganist en nog geen twee weken later zat hij ook nog eens bij greenpeace en was greenpeace de beste organisatie van de wereld.

Master Of Films

Avatar

Tuurlijk....

Omdat je katten emoties via hun gezicht laten zien, kunnen leeuwen dat ook hé Coola Smiley face

Novarellum

Avatar

"de allereerste, feministische, bad-ass actie vrouw was in een grote film!''

Ripley en Sarah Connor, Thelma and Louise dan?

Sunspot

Avatar

Oh ja, is ook nog gaande haha

NieuwsFilm