Celebrity

Supermodel Naomi Campbell deelt foto zonder bovenstukje

Na een vermoeiende dag even bijkomen!

door FilmTotaal om 15:32 in Celebrity
Naomi Campbell mag dan wel al decennia lang een van de beroemdste modellen ter wereld zijn, de 49-jarige schoonheid heeft ook al in heel wat films en series gespeeld. Zo was ze o.a. te zien in films als Extravagances, Zoolander No. 2 en I Feel Pretty, maar ook in series als American Horror Story en Empire.

Campbell heeft net de Tommy Hilfiger modeshow TommyNow tijdens de London Fashion Show achter de rug, en vierde dit door een topless selfie te delen op haar twitter-pagina. Erg veel schreef ze er niet bij, maar de foto laat weinig aan de verbeelding over. Duizenden mensen 'liketen' de foto binnen de kortste keren, waaronder ook veel bekendheden zoals een ander bekend supermodel, Heidi Klum. De foto is hieronder te zien.

Dit bericht bekijken op Instagram

#SelfieSunday 🌙 💫

Een bericht gedeeld door Naomi Campbell (@naomi) opTevreden
Campbell won in december nog de Fashion Icon Award en werd hierdoor meteen de eerste zwarte vrouw die deze eer ten dele veel. Tijdens haar speech bedankte ze haar moeder, die haar alleen heeft moeten opvoeden. Campbell hoopt dat zij, na het winnen van de prijs, de nieuwe generatie kan inspireren: ''Ik hoop dat niet witte modellen die nu kijken weten dat het mogelijk is en dat jullie er niet zo lang op hoeven te wachten als ik''.

NieuwsFilm