Algemeen

The Punisher zou stiekem in 'Captain America: The Winter Soldier' hebben gezeten

Regisseur onthulde eerder dat dit personage onzichtbaar een rol had.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In de films in het Marvel Cinematic Universe zitten heel wat cross-overs. In de veschillende solofilms duiken vaak ook andere personages (kortstondig) op. Denk maar aan de cameo's in de after creditscènes. In één van de Captain America-films zou stiekem een cameo zitten van een bekende krachtpatser.

Tijdens een bijeenkomst in 2014 rond de verschijning van Captain America: The Winter Soldier vroeg Comingsoon.net aan Joe Russo of er opvallende cameo's in de film zitten. De regisseur antwoordde dat er eentje in zou zitten die erg goed zou zijn voor een Marvel One-shot.

"De man die die vrachtwagen bestuurt, is zeer goed getraind. Hij stelt zijn eigen voorwaarden. Hij heeft een plan en een zeer specifieke vaardigheden," zei Russo zonder de naam van The Punisher te benoemen.

The Punisher nooit bevestigd
Uiteindelijk bleef het bij deze opmerking van de regisseur en The Punisher maakte zijn debuut in de Marvel-series van Netflix. Het was acteur Jon Bernthal die de rol van Frank Castle / The Punisher invulde.

Marvel Studios wilde werk maken van meerdere Marvel One-shots en gaf in het verleden aan graag goedkopere films te willen maken rond kleinere personages. Beide plannen zijn gesneuveld, vermoedelijk in ruil voor vele tv-series op uiteenlopende tv-zenders.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Bono

Avatar

#Fakenews https://www.google.com/amp/s/screenrant.com/captain-america-winter-soldier-movie-punisher-cameo-explained/amp/

Goku32

Avatar

Onzin

Dawgruule

Avatar

Ja. En Wolverine was toevallig koffie drinken in het koffiezaakje aan het begin van de film. Ook een onzichtbare cameo.

NieuwsFilm