Celebrity

36 jaar jongere actrice verlaat Al Pacino omdat hij te oud en gierig is

"Hij kocht alleen maar bloemen voor me."

door FilmTotaal om 10:28 in Celebrity
Al Pacino heeft een pijnlijk blauwtje opgelopen. Twee jaar lang was de legendarische acteur uit The Godfather en The Irishman in een relatie met Israëlisch vakgenote Meital Dohan. Laatstgenoemde heeft nu aan een blad in haar moederland onthuld waarom ze niet samen konden blijven. De reden kennelijk? Pacino is te oud als 79-jarige man én gierig.

Daar begon de 43-jarige actrice mee, die het leeftijdsverschil van 36 jaar beu is. "Het is zwaar om met een man te zijn die zo oud is. Zelfs als het Al Pacino is. Het leeftijdsverschil is moeilijk, ja. Ik heb geprobeerd het te ontkennen, maar inmiddels is hij al een bejaarde man, om eerlijk te zijn. Dus zelfs met al mijn liefde kon het niet doorgaan," aldus Dohan.

Bloemen
Helaas voor de acteur uit Scarface is zijn ouderdom niet het enige dat de relatie om zeep geholpen heeft. "Hij kocht alleen maar bloemen voor me," gaat Dohan hard verder. "Hoe kan ik beleefd zeggen dat hij het niet fijn vond om geld uit te geven?" De actrice is gelukkig niet één en al negatief over hun oud-romance.

"We hebben recentelijk ruzie gehad en toen verliet ik hem, maar ik hou natuurlijk echt van hem en waardeer hem. Ik ben blij dat ik er voor hem was toen hij me nodig had. En dat ik onderdeel van zijn nalatenschap mag zijn. Het is een eer voor me. Ik ben blij dat we een relatie hadden en hoop dat we goede vrienden blijven."

NieuwsFilm