Celebrity

Humor: Justin Bieber blijft volhouden dat hij sterker is dan Tom Cruise!

"Hij is niet zoals je hem in de films ziet."

door FilmTotaal om 09:11 in Celebrity
Komiek James Corden heeft opnieuw een maffe discussie tot leven gebracht tijdens zijn The Late Late Show-programma. Daarin komt een segment voor waarin hij met bekendheden rondrijdt, liedjes zingt en interviews houdt. Eén van zijn laatste passagiers was de Canadese zanger Justin Bieber, die vorig jaar opeens Tom Cruise uitdaagde tot een gevecht via Twitter. Dit ziet hij nog steeds zitten.

In de onderstaande video (rond 5:30) vraagt de 41-jarige Corden aan de 25-jarige Bieber waarom hij dat in vredesnaam deed. Bieber's antwoord: "Ik weet het niet. Om eerlijk te zijn gedroeg ik me gewoon stom. Maar toen zeiden mensen: 'Ik zou dat weleens willen zien.' En ik dacht: 'Weet je wat? Het zou best grappig kunnen zijn.'"


Gevaarlijk
Daaropvolgend irriteert Corden de zanger door te zeggen dat Cruise, de ster uit de Mission: Impossible-serie, zeker weten zou winnen. "Absoluut niet," meldt Bieber. "Ik probeer mijn ego opzij te zetten, maar dat zit er absoluut niet in. Hij is niet zoals je hem in de films ziet. Dat is maar een karakter."

Corden houdt op zijn beurt echter vol dat Cruise de meest krankzinnige stunts uithaalt voor zijn films en daarom niet zomaar een gevecht verliest. Vastberaden verdedigt Bieber zichzelf: "Ik ben gevaarlijk. Mijn behendigheid is waanzinnig!"

De zanger daagt daarna de komiek uit om armpje te drukken. Hoewel de uitkomst niet helemaal verrassend is, haalt Corden als laatst uit: "Je zou het nog steeds niet van Tom Cruise winnen."

NieuwsFilm