Algemeen

Nieuwe trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker' geeft vele geheimen prijs

Iedereen mag nu weten wat er zo geheim was aan deel 9.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Zo langzamerhand verdwijnt Star Wars: The Rise of Skywalker van het witte doek en de fans kunnen zich opmaken voor de Blu-ray uitgave met de nodige extra's. De details zijn nu bekend en een nieuwe trailer geeft heel veel over de film prijs.

Als eerste de extra's die je op de schijf kunt verwachten. Er staan zes featurettes op de standaard uitgave, met de titels The Skywalker Legacy, Pasaana Pursuit, Aliens in the Desert, D-O: Key to the Past, Warwick & Son en Cast of Creatures. Vooral de making of The Skywalker Legacy zou erg uitgebreid worden. Opvallend is dat er geen verwijderde scènes op de schijf staan en ook een track met audiocommentaar met bijvoorbeeld J.J. Abrams ontbreekt.

Nieuwe, zeer spoilende trailer
Mocht je de film nog niet hebben gezien, dan wordt ten zeerste afgeraden om onderstaande trailer te bekijken, aangezien hier heel wat verrassende zaken worden onthuld, met onder meer heel wat actie en spoiler de terugkeer van Harrison Ford als Han Solo.

In de States verschijnt The Rise of Skywalker op 17 maart digitaal en 31 maart op schijf. In Nederland verschijnt de fysieke uitgave waarschijnlijk pas op 24 april.20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Vind iedereen dit een topper of zijn er ook mensen die deze film vonden tegenvallen?

Raki-Pure

Avatar

Zware tegenvaller … kan ook zijn dat ik de fout maak om alle SW delen te vergelijken met de norm die de originele delen hebben neergezet ( episode 4 tm 6 ) Wellicht is het ook een generatie ding. Mijn dochter van 18 vond de Disney reeks fenomenaal haha. De smaakpapillen ontwikkelen zich met de jaren zeggen ze Smiley face

TheWatcher

Avatar

Persoonlijk vond ik het zwaar tegenvallen, tot aan lachwekkend hoe weinig kennis men had over het SW-universe, een verhaallijn laten ontwikkelen, (onnodige) spanning opbouw naar conclusie 'het stelde toch niks voor'...slechte dialogen, en zo kunnen we wel doorgaan maar dan herhaal ik wat anderen al zovaak hebben aangekaart.

Rey-Ben

Avatar

Je moet deze film in de context zien naar de huidige generatie, de jaren 70/80 waren gewoon anders dan nu, dus krijg je nu ook een andere trilogy, ander aanspreekpunt, savy?

Overlord

Avatar

Frietgezicht is weer te grappig Smiley face

TheWatcher

Avatar

Wat voor andere context?? Of probeer je slim over te komen door een woord te gebruiken die je van millenails die al een natte onderbroek krijgen als ze de disney logo zien?? Het hoorde een continuiteit te wezen van de vorige 6.... En niet een zwakke 'ik weet niet wat voor film ik wil zijn' slap-stick met geen idee van een degelijke verhaallijn, het verleden en hoe personages zouden moeten worden gevormd door wat ze meemaken en hoe ze zijn/waren...en niet het promoten een aggressieve mishandelende semi-(nep) relatie tussen keylo en rey...elkaar willen vermoorden tot aan hun huisdieren aan toe maaaaaaar nee er moest een love story worden vanwege die natte broek hebbende millenials, characters die niks maar dan ook niks met elkaar te maken hebben zijn opeens beste vrienden..dus leg me ff uit wat jij met context bedoeld want als men een romantische komedie hadden willen maken dan hadden ze van star wars moeten afblijven en zelf iets verzinnen maar aangezien men geen creatieviteit hebben en alles haten wat de oudere generatie zo leuk vind alleen maar omdat het niet in JOUW (niet persoonlijk) straatje niet past, moet maar veranderd worden of wij zijn de sexist, homofoob of rascist....wie probeert wie voor de gek te houden.

neo123

Avatar

Het is idd een generatie ding. Mijn vriendin is niet opgegroeid met de oude films en vindt de Disney films dus veel beter dan de oude trilogie. Ik kan beide wel waarderen alleen de prequels vind Ik echt niks. Rise of skywalker viel mij ook tegen omdat het script gewoon echt niet goed is. Veel vreemde plotwendingen en het 1e half uur is echt van de hak op de tak. En ook al vind ik Palpatine erg tof het doet voor mij afbreuk aan de scene in Return of the Jedi.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Vind iedereen dit een topper of zijn er ook mensen die deze film vonden tegenvallen?"

Topper!!!!! Smiley face Waarom weet ik niet en al zou ik het weten dan vertel ik toch niet. Dat is mijn mening en daar moet je het mee doen.

ridjieddo

Avatar

Hahaha Friet is de man

kokosnoot

Avatar

Friet, Ik vond hem vermakelijk maar erg oppervlakkig.
Denk niet dat hij me lang zal bijblijven.

Frietgezicht

Avatar

@ Kokos, ik kan niet meer doen dan mijn best. Hoop dat de volgende keer het een betere indruk achterlaat Smiley face

Monojaxx

Avatar

@Frietje

Vond het het donkerste gat van de hele saga.

Frietgezicht

Avatar

^ Alleen gekeken of heeft je vriend je erdoor heen getrokken? Toen jij zei heb je zin in Star Wars vanavond dacht die zeker aan een ander sterretje?

Marcel34

Avatar

Ik vindt het een top film, aleen gekke release wel 2 dagen eerder in de bioscoop en wel 1 maand wachten in vergelijking met de vs, release hem gewoon gelijk met de vs zou ook voor disney marketing voordeel zijn !

Monojaxx

Avatar

@Frietje

Sterretje? Black hole!

Frietgezicht

Avatar

^ haha zo vaak bezig? Hoop voor jouw vriend niet dat als die anaalgeneraal mag spelen het hetzelfde is als een frikandel in een gang gooien.

Monojaxx

Avatar

@Frietje

Hahaha...Smiley face

Ik moet altijd zo lachen om die teksten van jou, geweldige vent ben je!

Flukx

Avatar

Ik begrijp niet dat er geen deleted scenes in zitten. Er is zoveel over gebleven bij deze film (is een aanname). Ik zou graag meer zien. Of misschien is het zoveel dat we toch op een directors cut kunnen hopen

Effie

Avatar

Het kon gewoon niet nóg slechter worden dan TLJ, en dat werd het ook niet, gelukkig, dus daarmee was het geen tegenvaller, zeg maar... Een topper is dan weer het andere uiterste...

NieuwsFilm

meest populair