Nieuwe trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker' geeft vele geheimen prijs

Nieuwe trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker' geeft vele geheimen prijs

Iedereen mag nu weten wat er zo geheim was aan deel 9.

Zo langzamerhand verdwijnt Star Wars: The Rise of Skywalker van het witte doek en de fans kunnen zich opmaken voor de Blu-ray uitgave met de nodige extra's. De details zijn nu bekend en een nieuwe trailer geeft heel veel over de film prijs.

Als eerste de extra's die je op de schijf kunt verwachten. Er staan zes featurettes op de standaard uitgave, met de titels The Skywalker Legacy, Pasaana Pursuit, Aliens in the Desert, D-O: Key to the Past, Warwick & Son en Cast of Creatures. Vooral de making of The Skywalker Legacy zou erg uitgebreid worden. Opvallend is dat er geen verwijderde scènes op de schijf staan en ook een track met audiocommentaar met bijvoorbeeld J.J. Abrams ontbreekt.

Nieuwe, zeer spoilende trailer
Mocht je de film nog niet hebben gezien, dan wordt ten zeerste afgeraden om onderstaande trailer te bekijken, aangezien hier heel wat verrassende zaken worden onthuld, met onder meer heel wat actie en spoiler de terugkeer van Harrison Ford als Han Solo.

In de States verschijnt The Rise of Skywalker op 17 maart digitaal en 31 maart op schijf. In Nederland verschijnt de fysieke uitgave waarschijnlijk pas op 24 april.



NieuwsFilm

meest populair