Algemeen

Waarom 'Jurassic World 3' net als 'Avengers: Endgame' wordt

Hoofdrolspeler zien overeenkomst met Marvel-film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In de zomer van 2021 keert de Jurassic Park-franchise weer terug met een derde deel in de Jurassic World-reeks. Jurassic World 3 gaat heel wat bekende gezichten uit de franchise terughalen in een avontuur dat zich op het vaste land zal afspelen.

Tijdens The Ellen Show liet hoofdrolspeler Chris Pratt zich kort uit over de film waarvoor binnenkort de opnames gaan starten. Hij was er om zijn volgende film Onward van Pixar. Pratt zei het volgende over wat we van deel drie kunnen verwachten: "De complete cast van het originele Jurassic Park komt terug. Het zal heel erg aanvoelen zoals Endgame alles bij elkaar heeft gebracht voor Marvel."


Enorme cast in Jurassic World 3
En die cast in de film van Colin Trevorrow is ook indrukwekkend te noemen. Naast Pratt keren ook Bryce Dallas Howard (Claire Dearing), Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler), Jeff Goldblum (Ian Malcolm), Jake Johnson (Lowery), Omar Sy (Barry), Justice Smith (Franklin Webb), Daniella Pineda (Zia Rodriguez), B.D. Wong (Dr. Henry Wu) en nieuwkomers als Isabella Sermon (Maisie Lockwood) en nieuwkomers Dichen Lachman (Agents of S.H.I.E.L.D.), DeWanda Wise (She's Gotta Have It) en Mamoudou Athie (Sorry for Your Loss).

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

hahah

Maac

Avatar

Ook eentje om moeilijk bij wakker te blijven dus.

Frietgezicht

Avatar

Ik kijk alleen een fragment van de Ellen show als ze een euthanasiepil inneemt.

Coola

Avatar

Ik kan best begrijpen waarom Pratt dat zegt.

BenjaminC

Avatar

Zou het erg leuk vinden om die castleden van deel 1 terug te zien maar hopen dat het geen film als Endgame wordt waarin alles kapot gemaakt wordt wat ze ooit hebben opgebouwd. Wat een kutfilm was dat zeg, die Endgame.

eltorro

Avatar

Endgame, de film die propvol zat en weinig deed met zijn personages en weinig gaf om logica in het verhaal. Ik zie ze liever geen voorbeeld aan Endgame nemen.

Hiss

Avatar

@eltorro
Nee dat was Rijstebrij of Skijwalker.

eltorro

Avatar

@Hiss: Skiewalker heb ik niet gezien, maar kan me goed voorstellen dat het daar nog erger is. En Rijstebrij is? :P

Hiss

Avatar

Rijstebrij, in het oosten van Nederland dikke rijst(dikke ries(t)(e), en in Vlaanderen en Zuid-Nederland rijst(e)pap genoemd, is een oud, zoet gerecht op basis van rijst. Op schilderijen van Breughel is het gerecht een symbool van levensvreugde.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Ik kijk alleen een fragment van de Ellen show als ze een euthanasiepil inneemt."
Ik moet je wel waarschuwen. Er zit een verschil in tussen nemen en doorslikken.

Filmhead

Avatar

Lekkere fan service film. Ah joh, kom maar lekker door. Prima popcorn kauwen en filmkijken film. En als je weer naar buitenloopt ben je t weer kwijt. Prima! Leuk dat de oude cast op een paar na mee wil doen.

Sunspot

Avatar

Oh ja, komt ook nog eraan haha.

Wat een boutfilms zijn het, huidige trilogie. Totaal geen vertrouwen in het laatste deel

Flukx

Avatar

Wat een negatieve reacties in de comments over Rise of Skywalker en End Game... Los van de laatste 20 minuten van Skywalker vond ik beide films top.

Master Of Films

Avatar

Flukx "Wat een negatieve reacties in de comments over Rise of Skywalker en End Game..."
Wat denk je. Zullen ze een reden hiervoor hebben of ga je ervan uit dat het alleen maar trol reacties zijn.

Artificialis

Avatar

Na The Dark Knight wilde allerlei films The Dark Knight zijn. Na het Marvel Cinematic Universe wilde allerlei franchises opeens een Cinematic Universe zijn. En na Avengers: Endgame gaan filmmakers nu dat proberen na te bootsen?

Na de belachelijk korte bijdrage van Jeff Goldblum aan Fallen Kingdom houd ik er sterk rekening mee dat deze namenlijst vooral voor één grote polonaise aan cameo's zal worden gebruikt. Dames en heren, reken er maar niet op dat personages als Dr. Grant een character arc gaan krijgen.

marcjeb

Avatar

Meer is gewoon niet altijd beter. Zie : JP1, terminator 1/2, jumanij 1..

NieuwsFilm